reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Rodzące i staraczki w 2011

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
reklama
nio :) moje wypadaja w tym roku jakos w srodku tygodnia :(
a najlepsze jest to ze ja jestem 10.08 a moj jest 31.08 i zawsze mamy urodziny w tym samym dniu tygodnia :)

a co do temperamentu hmmmm oj jest jest aż czasem się dziwię że mój jakoś umie zapanować nade mną :p hihi ale on wie co kotki lubią najbardziej :p

KasiaWie
no cierpliwość jest cnotom której ja nie posiadam
wiem co czujesz też bym nie mogła się doczekać, niewiedza jest okropna :(
ja jeszcze nie zaczełam starań a już nie mogę się doczekać testowania a to dopiero za 3,5 tyg, długie 3,5 tyg :(
ale Tobie pozostało już tylko 5 dni więc bądz silna :)

Ostatnia edycja:
kasia - mi to lotto :-D jak przyjdzie to przyjdzie jak nie - wtedy zacznę się martwić :-D ja ten miesiąc mam na luzaka :-D Oficjalnie w lipcu zaczynamy więc mi obojętne :-D

Sol to już działacie? ;) na jakim etapie cyklu jestes! chyba owulacja co..heh a może sie uda teraz akurat! :-)

kasia a ja nie mogę sie juz doczekać twojego testowania, tez jestem narwana:-):-):-), hmmm a uszy juz dorobione????
Sol tyranie ty nasz okrutny:-):-):-)tyranizuj sibie do woli, ktoś musi pociągać za sznurki a ty się przynajmniej na tym znasz!!!!!!!!:-p:-p:-p:-p
mama a gdzie ty się podziewasz:eek::eek::eek:

i znowu trzy strony do czytania :D rozkręciły się dziewuchy, chociaż bb słabo dzisiaj działa. Ja na chwilkę zajrzałam i zmykam zaraz pod prysznic :) dobrej nocki :D

reklama
ograniczyć sól, pić dużo wody i zielonej herbaty, ograniczyć mocną czarną kawę i czarną herbatę, nie jeść cytrusów, bo wychładzają organizm... ;)

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
Do góry