reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Rodzące i staraczki w 2011

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
kurczę muszę spróbować zwłaszcza latem, bo golenie codziennie lub co 2 dni to nie za fajne jest a do depilatora już nie wrócę bleeeeeeeeeeee skóra zaczerwieniona wrastające się włosy i jak wcześniej wspomniałam okropny ból

reklama
mama musiałam przerwać, bo teść i szwagier do domu wrócili a za dwie godziny będzie mężulo i obiad trzeba jakiś spreparować :) Wzięło mnie na gołąbki dzisiaj, ale nie znoszę kapusty przygotowywać ;)

Na zbicie wagi mężo zniósł mi ze strychu rowerek stacjonarny ;) Jak mam chwilkę to troche pedałuję :)

moj depilator tez lezy na dnie szafki:tak:co to za lek ten castagnus???AGABRE- no to tesc ma wyczucie:))))a ja nie mam rowerka:( i mi tylek rosnie bo sie nie ruszam tylko SIEDZE na BB............wiec zeby nie rezygnowac z BB to musze zaczac cos lykac!!!!!!!!!!

Ostatnia edycja:
castangus
Zaburzenia cyklu miesiączkowego (menstruacji i cyklu miesiączkowego spowodowane przejściową lub trwałą niedoczynnością ciałka żółtego, objawiające się nadmiernym krwawieniem lub zbyt częstym dodatkowym krwawieniem w cyklu) - zespół napięcia przedmiesiączkowego (to znaczy dolegliwości pojawiające się na krótko przed pojawieniem się miesiączki objawiające się: bolesnością i uczuciem obrzmienia piersi (mastodynia), zaburzeniami równowagi emocjonalnej, bólami głowy typu migrenowego, obrzmieniem okolic twarzy, rąk i stóp).

pomaga zajść w ciąże poprzez obniżenie prolaktyny

do tego biorę olej z wiesiołka 2 razy dziennie po 2 tabletki a na wieczór tran ( do owulacji) potem zacznę zażywać tylko tran i siemie lniane

a mój facet zaczął łykać slafazin :) w celu poprawy funkcjonowania rozrodczych, nawet nie protestował bo ten preparat ma też zastosowanie jak to oni napisali w celu poprawy struktury tkanki mięśniowej (modelowanie sylwetki)

ja mam sporą nadwagę, może to jest powód, że nie mogę zajść? a może nadwaga jest wynikiem nieprawidłowej gospodarki hormonalnej ;) W każdym razie trochę ruchu nie zaszkodzi :)

oczywiście tam miało byc że salfazin w celu poprawy funkcjonowania narządów rodnych :)

agabre a badałaś hormony tarczycy??? zazwyczaj zaburzenia tego narządu powodują nadwagę, i mogą utrudniać zajście w ciąże

a co do jakiś preparatów pomagających schudnąć a nie szkodzących polecam aqua slim
dodaje się do wody mineralnej i popija się przez cały dzień, jeść się chce miej, więcej energii :-)

Ostatnio edytowane przez moderatora:
iwonka, tarczycę mam zbadaną, wyniki w normie. Jestem po operacji na dwa jajniki i mam słabą fazę lutealną, dodatkowo podwyższoną prolaktynę, co za tym idzie miałam cykle bezowulacyjne. Odkąd biorę luteinę i clostilbegyt jem więcej a nie tyję. Nie wiem, czy te hormony mają jakikolwiek wpływ.

z tych cudów dietetetycznych jedyne, co mi pomogło to tabletki z ananasa z bromeliną :) Poza tym nic nie działa, ani herbatki ani ziółka, ani diety (również te nie łączenia, bezglutenowe i z mniejszą ilością kalorii) Czasami się śmieję, że gdybym jadła według wskazówek dietetyków, to bym sie w drzwi nie zmieściła ;P

reklama
na wydłużenie fazy lutealnej i obniżenie prolaktyny właśnie jest ten castagnus no i słyszałam też o leku trochę silnejszym bromergonie czy jakoś tak

aqua slim kupuje się w aptece bez recepty jedna saszetka na jeden dzień kosztuję w granicach 1,5 do 2 zł :)
więc nie jest to dużo można spróbować tym bardziej że i tak zalecane jest picie co najmniej 2 litrów wody dziennie i może pomoże na mnie działało :-D
Aqua Slim - schudnij szybko i zdrowo!

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
Do góry