reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Rodzące i staraczki w 2011

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
nike32 dziękuje tez mam taką nadzieję skoro raz się udało to mam nadzieję że znów się uda :)
tylko że teraz doczekam się szczęśliwego rozwiązania :)
muszę mieć nadzieję bo bez niej bym zwariowała

reklama
WISIEŃKA- jak tam na placu boje-@ przyszla czy chociaz ndchodzi....??????IWONKA2B- tule,to kawal czasu juz trwa i domyslam sie jaka radosc byla jak sie udalo i jaki bol jak...sciskam Cie slonko,ale my tu cudowne kciuki mamy i za Ciebie tez trzymamy i uda sie w koncu!!!WISIEŃKA- masz suwaczek!!!!!!!!!!udalo sie!!!!!!!!!!!zmykam kochane-do jutra!!dobranoc:)):):)))karaluchy..

Ostatnia edycja:
nika a za co? :-D
kasia - no ja pierwszą ciążę wstyd się przyznać poroniłam niedługo po 18-stych urodzinach - 17 kwietnia.
mama - no stronka jest na moim koncie więc ja będę dodawać :-p
wisieńka - i jak suwaczek? BBCode zały skopiowałam do sygnatury i piękny jest - ustawiony na 35 dni od 2 marca bo nie znałam daty :-p jak @ przylezie to sobie zmienisz :tak:

A mój mąż właśnie mi zaproponował ze jak w maju wyjedzie na parę dni to żebym się nie czuła samotna to zebym którąś chętną zaprosiła do siebie - więc w maju wymolestuję którąś :-D

Ostatnio edytowane przez moderatora:
Mama kochana Sol mi zrobiła a jak teraz próbowałam drugiego to mi znowu nie wychodzi:angry::angry::angry::angry:. @ wredna i paskudna czai się z dala.:angry::angry::angry:.
Jakaś wyjatkowo paskudna. Jak ja potem w owulkę trafię.Nie mogę się doczekać.
Pol ogląda mecz. Skupienie widzę w jego oczach.:-p:-p:-p
Maciek znów czyta:-p:-p:-plekturę.
A ja z wami kobietki . Dobrze, ze jesteście bo smutno by było i nie miałabym z kim pogadać codziennie przed snem o babskich problemach:tak::tak::tak::tak:
SOL dziękuję ci za cudowny suwaczek i nie wiem jak to zrobiłaś. To chyba Twój genjusz informatyczny!!!!!

Ostatnia edycja:
Wisieńka - od tego jest forum :-D A jak przylezie @ to Ci suwaczek zmienię :-D Nie wiem co ty tam kombinujesz że Ci nie wychodzi :-D

SOL nie wiesz za co:-p
WISIENKA - żeby ta wredna :wściekła/y::wściekła/y:małpa @ przyszła
MAMA dobranoc
Ja też już zmykam spać - jutro na 7 rano z moją Gwiazdeczką (autkiem) jadę do przeglądu i muszę być przytomna żebym wiedziała co do mnie mówią:sorry2: mam nadzieję że do niczego się nie doczepią;-) Papapa dziewczyny

nika - a nie wiem - ciemnota jestem :-D

Wisieńka - masz prv - spróbuj tej opcji :tak: I szybciutko napisz do Bestyji kod swojego suwaczka który chciałaś wkleić :tak:

Ostatnio edytowane przez moderatora:
Czesc wszystkim :-)
Tak czytam i czytam i doszlam do wniosku ze przestane tu zagladac bo sie coraz bardziej stresuje :angry: to jest niemozliwe zeby tyle kobitek w tak mlodym wieku tak dlugo sie staralo :-( az sie boje probowac.
Tyle jest niechcianych ciazy a ktos kto bardzo wyczekuje malutkiej kruszynki tyle musi sie naczekac...

Od lat jedynym naszym zabezpieczeniem bylo przytulanie przerywane, co nie jest zadnym zabezpieczeniem ale fasolka sie nie pojawila, od niedawna postanowilismy isc na calego ale sie nie udalo, teraz czekam na owu, ale stresuje sie jak cholera co wcale nie jest dobre, mysle ze chyba bedzie lepiej jak sprobujemy przez pol roku spontanicznie bez nerwow bo chyba sie wykoncze...
Jest tu juz sporo mam ktore czekaja na kolejne dziecko, jezeli moge spytac to mniejwiecej jak dlugo sie staralyscie?

reklama
joanna na Twoje pytanie nie mogę Ci odpowiedzieć bo mój synek ma 15 lat i była to totalna wpadka. Teraz nie jestem już taka młoda bo mam prawie 34 lata i mniejsze szanse niż przed 30- tką. Bez nerwów na pewno jest lepiej. Ale cudownie jest tez dzielić się z dziewczynami swoimi przemysleniami.

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
Do góry