reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Rodzące i staraczki w 2011

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
Staraczki na 2011

O kolejne daty proszę mi pisać - co do privów to po najechaniu na mój nick i kliknięciu go jest opcja wyślij wiadomość prywatną - jak któraś nie ma suwaczka a już się stara to podać pierwszy dzień ostatniej miesiączki i długość cyklu a na stronce będzie suwaczek :tak:

reklama
Staraczki na 2011

O kolejne daty proszę mi pisać - co do privów to po najechaniu na mój nick i kliknięciu go jest opcja wyślij wiadomość prywatną - jak któraś nie ma suwaczka a już się stara to podać pierwszy dzień ostatniej miesiączki i długość cyklu a na stronce będzie suwaczek :tak:

No to wysłałam do ciebie na pw :)

MAMA to super że humorek dopisuje:-D:-D:-D Ja myślę że powinnaś być grzeczna;-)

Ja też się cieszę że was mam i mogę tu z wami być:tak::tak::tak::tak:
NIKA- no dobrze bede brala do konca,skoro mam byc grzeczna:))czyli koncze 26 maja...
czesc dziewczyny,w końcu was nadrobiłam:rofl2:
NIKA-mowisz,ze mam byc grzeczna:dry::dry::blink:to bedzie trudne no ale dobra-wezme do konca:sorry2:
Bardzo mi przykro z powodu balbinki,mąż pewnie czuje sie strasznie,faceci sa strasznie honorowi,szczególnie jeśli chodzi o "te" sprawy, no ale to jesczze nie jest najgorsza wiadomość,jesczze jest nadzieja,tylko balbinka z małżem muszą sie pozbierac psychicznie.

Wiesienko oj jaka szkoda:-(ale ta @ to jest naprawde małpa,ze cie tak zwodzi.

mama a co to za oszukiwanie z lekami???:angry:
a tak propo dlaczego musisz akurat 3?czy jak wezmiesz 3 to będą większe szanse?
KASIAWIE-ja mam roblemy z jajnikiem-1 juz nie produkuje pecherzykow a 2 ma niewiele i ginek powiedzial,zeby uspic na troche tego jajnika i po odstawieniu plodnosc wraca i jest szansa,ze przez 2,3 miesiace bede miala owulke.2 opakowania to byloby za krotko a 3 to tak optymalnie:tak:ja tak mam 2 dzieci bo inaczej to moglabym sie nie doczekac:no:a ja z plodnoscia juz z gorki-31 lat wybija w lipcu...takze chyba poslucham i wezme do konca te tabletki:sorry2:zeby potem nie zalowac:baffled:SOL- ja Ci w zyciu nie chcialam wjechac na ambicje:sorry2:tak wyszlo;-):-D:-Di poskutkowalo:-):-):-)a moglabys zrobic u siebie przy suwaczkach link do str. zeby byl zawsze "pod reką"a w ogole to widzialam,ze jednak decyza podjeta,ze zaczynacie w wakacje:tak::laugh2::laugh2::laugh2:brawo!!no i co ,ja wrocilam a Wy pouciekalyscie:dry:

Ostatnia edycja:
Jestem po zakupach. Jeszcze siaty do rozpakowania ale mnie tu pociągnęło.:-)
Przymierzyłam z 30 par butów i nie kupiłam żadnych.:no:Jakaś niezdecydowana jestem:happy:

WISIEŃKA- ja tez wrocilam ze spaceru z dziecmi(1,5 godz):sorry2:i od razu odpalilam kompa:rofl2:BB uzaleznia:laugh2:bo jak sie nastawilas,zeby kupic to nie ma weny a jak przechodzisz kolo sklepu i wpadna w oko to mimo,ze "nie dzis" to jednak sie kupuje- i takie nieplanowane zakupy sa najlepsze,ja tez tak mam-ja sie nastawie to wracam z pusta rek albo z czyms niepotrzebnym a jak jade po spozywke to wracam z butami:laugh2::tak:

hej witam Was wieczorkiem!:-)

Iwonka pisałaś, że badania wyszły ok, możesz mi powiedzieć jakie badania ? jak widać podobny los i mnie spotkał, więc trochę mnie interesuje.
Mama badanie his-pat wyszło ok:-), toksoplazmoze zrobilam, czeka na odbior. do gina po majowce na kontrole po stracie, myśle że nie ma przeciwwskazań by probować, bo nie wyszło w badaniu nic złego, chodzi o to, ze trochę sie cykam, zawsze mozna zwalić, że za szybko było. choć staram się nie myśleć że się nie uda.
witam
miałam 3 razy usg- po każdym zabiegu i po pierwszej @
wynik histopatologiczny wykluczył zaśniad
toksoplazmoza
hormony tarczycy
krew ogólna morfologia,
wirusowe hiv, hbs,
oczywiście kontrola B hcg
no i zwykle badanie ginekologiczne
hmmmm to chyba wszystko
powiedział że przy pierwszym poronieniu nie trzeba więcej
pozdrawiam

Mi już 2000 przeleciał - już wstawiłam :-D

iwonka2b - aż tyle Ci kazali zrobić? Mi nic nie kazali robić a pierwszą ciążę straciłam w 13 tygodniu :-( Potem też nie kazali mi badań robić, inna bajka że ja oddaję krew więc tam mam wszystkie badania okresowo robione na wszystko.

Ostatnio edytowane przez moderatora:
reklama
sol nio też się zdziwiłam ale lepiej więcej niż mniej
tym bardziej że za większość nie płaciłam właśnie dlatego że jestem honorowym dawcom krwi
ale po poronieniu i zabiegu nie mogę oddawać krwi przez 6 miesięcy

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
Do góry