mama05
prrrryy szaaaalona :))
MARYLA- wiem masz zobowiazania,no i to szczepienie-rozumien,ale fajnie tak wiedziec,ze rodzinka czeka na nowego,przepraszam nowych czlonkow rodziny
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Ja nie dostałam ale może się nie załapałam ;-);-);-)Dziewczyny dostałyście zaproszenia na zamknięty?
Marylka to ja się pytałam o kołyskę bo tak się zastanawiam bo mi się tak strasznie podobają już przy Emi miałam chrabkę na kołyskę ale zwyciężył rozsadek a teraz jak już mam łóżeczko to i tak na razie Emi by w nim spała a na starankąwą dzidzie może kołyskę na początek a później zmiana ale jeszcze nie wiem co i jak Ale na mieszałamzapmarta: juz wysłałam Ci adresiek, jutro wyślę paczke
ja własnie porobiłam kilka fotek z rozmiaru 62 zaraz zaczne wklejać a potem specjalnie dla zapmarty rozmiar 86 zfotografuje takich jak ja to mówie domowych ciuszków
acha zapomniałam napisać - ktoś pytała ale już nie pamiętam kto prosze o wybaczenie
nie mam na stanie żadnej kołyski ponieważ nikt się u nas o to nie pyta to i nie sprowadzam , ale z klupusia czy dreweksu to nie ma problemu żebym zamówiła albo dowiedziała się w jakiej moge mieć cenie;-)
No właśnie tego się boje hehe żartujęAGUS KULA- fajnie,kuzynki beda w jednym wieku,beda razem na imprezy biegac
Już go wypatruje:-) Dzięki:-)Aguś kula już wysyłam
Lovely nareście dołączyłaś do zamkniętego ;-)
Uciekam...
Jeszcze będzie tak że te dziewczyny które później zaczną to wcześniej zajdą niż te co wcześniej zaczął:-) Ale to nie ważne kto wcześnie ale to żeby każdaWszystko zależy od mężulka, muszę go trochę podkręcić, a jak nie to pod koniec roku.
Zobaczcie dziewczyny jaki podział mamy: jedne dziewczyny zaczną staranka w wakacje a inne pod koniec roku.Dwie grupy mamy. Ciekawe co z tego wyniknie.
Kameleonku witaj u nas!!! Mam nadzieję, że się szybciutko uda.
Nie martw się wszystko będzie ok i tak jak ma być może jeszcze się uda:-) A planować to sobie mogę a jak to będzie to czas pokarzeno bardzo dobre rozplanowanie, startegia tylko ty agus jestes 2 albo 3 lata mlodsza ode mnie i ja akurat tych 2 lat nie mam gdzie wcisnac zeby tez tak gora do 30... 31. Hhhhhhhhhhhmmmmmmmm...
super asiu! mam andzieje, ze sie uda!!!! tylko bierz pana normalnie na kontrakt zeby ci pozniej macierzynski oplacal nie musi wiedziec ze sie starsz na 2011