reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Rodzące i staraczki w 2011

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
Dziewczyny powysyłałam już czesc zaproszen na zamknięty także proszę akceptowac :-)
zmykam na chwilę poodkurzac domek :tak:[/QUOTE] AGNIESZKA-ja dostalam ,ale nie wiem czy mam gdzies to zaakceptowac bo nie widzialam takiej opcji:baffled:

reklama
agnieszka, ja nie dostałam zaproszenia. Ale nie wiem czy mi wysyłaś;-)
Marylka, napisałam co i jak:-) jedz kochana te swoje słodkie bułki i nie przejmuj się zbędnymi kilogramami.

Dziewczyny ja marzyłam, że choć kilogram mi po ciąży zostanie a tu nic !!! Bo ja taki szczupak jestem.

mama, no walcz z tym kaszlem, walcz
lovely, a jak ty się czujesz?
josephine, ja też dziś źle spałam, połamana jestem, że ruszyć się nie mogę
asiuasiu, dobre wieście, trzymam kciuki, żeby zadzwonili do Ciebie. A może odwiedź tego faceta jeszcze w tym czasie i przypominaj się, bo zaraz się ktoś wkręci.

Na razie ściskam was mocno, podczytam jesczcze moje lutówki i spadam popracować trochę. PaPa

zapmarta: juz wysłałam Ci adresiek, jutro wyślę paczke :)

ja własnie porobiłam kilka fotek z rozmiaru 62 zaraz zaczne wklejać a potem specjalnie dla zapmarty rozmiar 86 zfotografuje :) takich jak ja to mówie domowych ciuszków :)

acha zapomniałam napisać - ktoś pytała ale już nie pamiętam kto :zawstydzona/y: prosze o wybaczenie
nie mam na stanie żadnej kołyski ponieważ nikt się u nas o to nie pyta to i nie sprowadzam , ale z klupusia czy dreweksu to nie ma problemu żebym zamówiła albo dowiedziała się w jakiej moge mieć cenie;-)

Ostatnio edytowane przez moderatora:
ZAPMARTA- staram sie walczyc z kaszlem,strasznie mnie pluca bola jak kaszle:-( to Ty kochana fajnie masz jesli pozbylas sie wszystkich kg.po ciazy. ja jak zaszlam z Zuza mialam 58kg przybralam z Nia w ciazy 12. zrzucilam szybko wszystkie a nawet wiecej bo jak zaszlam z Dominikiem po roku i 3 m-cach to wazylam 56kg z Nim przybralam 14kg. schudlam do 60kg i tak troche waga sie trzymala, a teraz roznie sie waha miedzy 65 a 63 kg dlatego tez odstawiam slodkie chociaz nie calkowicie;-)teraz jak zajde w ciaze to bede dluuugo karmila piersia az strace wszystkie zbedne kg:tak::-)

Hej Kochane Kobietki:-)

Dzięki za pytanka o zdrowie - czuję się troszkę lepiej niż wczoraj :tak:w sumie fajnie, że poszłam na tą imprezkę bo dobrze się bawiłam, pośmiałam, powygłupiałam i nie piłam nic przy tym i dobrze zrobiłam, bo mój wypił piwa i dziś ledwo mówi :baffled:

Marylko - Tyyy to może sie jakoś dogadamy i razem odchudzimy? bo ja wczoraj stanęłam przed lustrem, obejrzałam sie ze wszystkich stron i gożko zapłakałam:-p
zróbmy jakieś wyścigi czy coś kto szybciej schudnie, bo normalnie u mnie zero motywacji :dry:już nie wiem co mam robić, żeby przestać żreć słodkie i pizze itp :confused:

agnieszka.kk - ja też nie mam żadnej wiadomości z zaproszeniem:-(

A co dzis w planach macie ogólnie ciekawego?
Ja chyba musze zacząć się uczyć do egzaminu poniedziałkowego:szok:

Już jestem,dom ogarnięty,właśnie wcinam śniadanko :)
Kurcze nie wiem co jest z tymi zaproszeniami bo ja wysłałam...
mama musisz zaakceptowac,poczytaj...

...dziewczyny i co udało się za akceptowa zaproszenia :confused:

Ostatnio edytowane przez moderatora:
mama05: ty to wracaj szybko do zdrowia no a nie nam tu chrujesz jeszcze z tymi płucami:no: a ty lovely jej nie naśladuj:-D nie no kobity wieście sie w garść męzów i narzeczonych zagońcie do łóżka niech pomogą sie wypocić

lovly: no mi tez brak motywacji ale wolała bym teraz schudnac jak mam przytyć potem z10 kg albo i więcej :):-D a tak poza tym to kusi nas to samo :)

niedawno była u mnie babcia moja zobaczyć nowy towar i mówi że musze sie szypko zacząć starać (to tej poy to tylko mówiła że jolce - mojej mamie - potrzeba dziecka albo że przydało by się w domu) to ja jej mówie że w przyszłym roku że musze sklep rozkręcić a babcia Ty i tak rozkręcasz jusz szypko rób :-D:-D:-D moja kochana babiczka , a jeszcze jak pokazałam jej spiochy kocham babcie to już wogule i łóżeczko podoba jej sie to samo co mi i kamilowi :blink::tak:

reklama
Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
Do góry