reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Rodzące i staraczki w 2011

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
josephine - jak paszporty? będą niedługo?

mama05
- ojj biedny Dominiś :( ciocia mu dużo zdrówka życzy :*

Inke - ja do śmignia po domku kupuje zawsze dresy na bazarku tanie jakieś ;) a koszulki po domu moja mama mi w lumpeksach kupuje :p a niektóre sa tak fajnie, że chodzę w nich na codzień :D

maryla86
- witaj po weekendzie :D stęskniłysmy sie za Toba :)
co do ciuchów i lepszego ubierania sie to ja też mam podobnie, w zeszłym tygodniuzaszalałam i wydałam 400zł na ciuchy których normalnie bym nie kupiła, ale poprzymieżałam i stwierdziłam, że świetnie leżą i pasują do mnie i wzięłam i nie żałuję :)
A co do tabsów, to nie ma co brać na siłę - bo u jednych pomaga a inne maja potem komplikacje i w ogóle nie mogą mieć dzidzi :(
I ogólnie to fajnie wesoło macie w domu :D u mnie mama niestety troche sztywniara a jak już żartuje to wcale nie smieszne, ale za to uwielbiam zartować z teściem hehe ;) :p

reklama
agnieszka.kk - to czekamy na urodziny i na aparat i na fotki ;)

Wygoncie mnie kijem do nauki dziewczyny! juz jutro egzamin i dam sobie głowę uciąć że bedę miałą poprawę - zawsze takiego pecha mam, nie było jeszcze sesji żebym ja poprawek nie miałą :/

AGNIESZKA- witam Cie,no niestety ta goraczka to nie od zebow tylko zapalenie oskrzeli,mam nadzieje,ze na pluca nie zejdzie:no:a juz bylo tak dobrze,4 m-ce mi nie chorowali a teraz prosze:-(no nic,dobrze,ze bylam,leki wykupione,wiec teraz bedzie juz lepiej,musi:blink:

DOBRY!!!! ja jestem. jak tam telefon wykonany-da sie pozalatwiac paszporty:confused: KPI23-gratuluje zakupow,nic tak nie poprawia humoru:tak: AGNIESZKA.KK- czekamy na fotke tego co udalo Ci sie upolowac-na pewno beda piekne zdjecia:tak: ZAPMARTA- dziekuje za opinie,staram sie;-)dla siebie i dla meza. ASIUASIU1 - wstajemy,chyba ,ze w pracy jestes:confused: MARYLKOOOO- co taka cisza u Ciebie,wracaj do nas!!!:tak:

tak... da sie ale nie za 1 razem, tylko oczywisie trzeba akt z polski moj sciagnac najpierw, pozniej tatus musi sie pofatygowac do konsulatu, nie tylko po zatwierdzenie paspzortu dziecko ALE NAWET DO WYROBIENIA MOJEGO ( bo po slubie zmieninilam nazwisko no i on musi uprzejmie poswiadczyc, ze tak wzial ze mna slub... paranoja...)
a to akurat zly moment bo maz ani chwili nie ma zeby z pracy sie wyrwac a trzeba bedzie 2 razy. A mojego paszportu nie da sie zalatwic wtym tyg. skoro czekam na akt, a w nastepnym jest kilka dni w londynie i szwajcarii... i tak w kolko... zawsze cos..; szkoda gadac

a co wa stak tu malo? mamo lecz synka. i sie nie stresuj, za pare dni wroci do siebie. dostal antybiotyki ?

LOVELY- ukochalam synks od cioci i tez licze,ze szybko do zdrowka wroci:blink: fajnie kobietki,ze inwestujecie w siebie,czasem warto kupic lepszy ciuszek bo jak sie taki ma to i okazja,zeby go zalozyc sie znajdzie:tak::tak:ja tez staram sie dbac o siebie dla siebie i dla meza(nie musi sie ogladac na boki jak ma laske w domu-tak sobie wmawiam)

Przejrzalam allegro, hmmm dresiki wszystkie sa takie same, no coz chyba przejde do mnie na bazarek i przynajmniej sobie pomacam, jaki milutki welurek maja, i z cenowo raczej nie przeplace, bo jak do cen z allegro przesylke dorzucic... a przynajmniej rozmiarowki bede pewna
No tylko do meza musze zadzwonic ze na zakupki chce sie wybrac, by wczesniej z roboty przyszedl hehehhe
lece obiadek gotowac
buzka

reklama
AGNIESZKA- to mimo wszystko milej pracy:tak:i czekamy na Ciebie JOSEPHINE - nie,antybiotyku nie dostal,jak Mu sie pogorszy do piatku to pojde i wtedy zapisze,ale licze,ze sie obejdzie bez antyb.:blink:a Ty widze masz przeprawe z tymi paszportami,nic nie jest latwe do zalatwienia:no:nawet jak kobieta chce sobie sama poradziec to i tak czesto w urzedowych sprawach potrzebny jest maz.

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
Do góry