agnieszka.kk
Styczniowa mama Alana :)
Dzięki ;-)agnieszka.kk: aparacik super , choć ja sie nie znam na tym ale jest ładny:-):-)
No uciekam już uciekam pa :-)
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Dzięki ;-)agnieszka.kk: aparacik super , choć ja sie nie znam na tym ale jest ładny:-):-)
haloDOBRY!!!! ja jestem. jak tam telefon wykonany-da sie pozalatwiac paszportyKPI23-gratuluje zakupow,nic tak nie poprawia humoru
AGNIESZKA.KK- czekamy na fotke tego co udalo Ci sie upolowac-na pewno beda piekne zdjecia
ZAPMARTA- dziekuje za opinie,staram sie;-)dla siebie i dla meza. ASIUASIU1 - wstajemy,chyba ,ze w pracy jestes
MARYLKOOOO- co taka cisza u Ciebie,wracaj do nas!!!
![]()
biedny dominiś ahh teraz tak jest dzieciaki choruja ta pogoda zdradliwa oby szybciutko wrocil do zdrowiazapomnialam-bylam po 8 z Dominikiem u pediatry-zapalenie oskrzeli-siatka lekow, duzo milosci i leczymy synka![]()
czesc kochana ja pytalam gina i musze cie zmartwic bo 1% szans wiecej na blizniaki nie wiem dziewczyny co wasi lekarze na to moj powiedzial ze to troche przekoloryzowane i ze jak ma sie uwarunkowania rodzinne to takdobrze że nie musiałam prosic męża o usprawiedliwieniefajnie że masz takiego pomocnika- nawet chory sie nie poddaje i pilnuje żeby mama się nie przemęczała
a mi wczoraj znowu odbiło że ja chcę bliźniaki i już myślałam żeby brac tabletki - jedna z was (wstyd nie pamiętam która- proszę o wybaczenie) mówiła że brała tabletki że duże szanse po nich na bliźniaki - ale przeciez nie pójde do gina i nie powiem ty facet mam odbijke chcem bliźniaki dawaj tabsybo mnie śmiechem zbije więc powiedziałam mężowi że chcem bliźniaki i jak już przyjdzie co do czego to żeby się podwójnie starał
a on no jak będą to dobrze przeciez nie powiem jednemu żeby wracał do dziury i wyszedł za jakiś czas - taki to z niego kawalaż
![]()