reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Rodzące i staraczki w 2011

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
Jestem,małżonek przyjechał żeby mnie zawieźć do ginka.
Ginek w szoku,ja w większym.
Mam kropka...kropek ma 1,6mm....nie wiadomo czy ciąża się utrzyma bo za wcześnie żeby cokolwiek stwierdzić.
Następna wizyta 22.02, mam leżeć i czekać, w razie plamień luteina doustnie i dopochwowo.

reklama
oooooooooooooooooooooooooooo Karola ooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooo nie wiem co powiedzieć????????????????????????????????????????????????????????????????????????????

Maran-to masz fajnie,ja mam kurcze starszego synka a teraz małą-więc siłą rzeczy dokupuje jej ubranka dziewczęce;)

:szok::szok::szok::szok::szok::szok::szok::szok::szok::szok::szok::szok::szok::szok::szok::szok::szok::szok::szok::szok::szok::szok::szok::szok::szok: .......... i co ....... gratulować, czy jak kochana nasza koleżanko....... zaczekajmy może trochę....... :)

Czekajmy...nawet mi zdjęć nie dał...mimo, że w mega powiększeniu, powiedział, że nie chce zapeszać.
Torbieli nie ma,@ nie widać. Martwi się tylko, że taki mały pęcherzyk...zwłaszcza, że my nie ten tego od jakiegoś czasu...
Jestem skołowana i zszokowana...
A małż...nic,zero reakcji...

Carola trzymam kciuki, żeby było DOBRZE!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&

Kocurku
spróbowałam troszkę kleiku na wodzie podać - ale mała wypychała języczkiem - może jednak za wcześnie jeszcze...no i smak żaden tego....SINLAC jest smaczny i też po 4 miesiącu...A w ogóle to spotkałam dziś koleżankę, która ma synka 12 dni starszego niż Martynka - i on mimo że jest jest karmiony piersią - je już obiadki, kaszki, owoce...I nic mu nie jest :-)

Aha Paulinka - przy okazji rozmowy z tą koleżanką dowiedziałam się, że NESTLE ma kaszkę manną - taką błyskawiczną - bez cukru. Pamiętam, że kiedyś pytałaś o to. W rossmannie około 11 zł takie pudełko kosztuje...

Nestle kaszka mleczna manna 250g - Sklep internetowy

Made ja już niestety zaczęłam zbierać składniki :-p

carola Sama jestem w szoku...... a testy jak wychodzą?? A beta? Będziesz robić??

hehe lil moja też wypycha języczkiem, bo inaczej nie potrafi, robi podobnie jak w trakcie ssania :)) Ale ja jej dalej na ten języczek kładę i zagarniam to co wypluwa i w końcu przełyka :))) Na wodzie nie robiłam, tylko na mleku :) Mojej smakuje :tak: A zapomniałam napisać, że jabluszko gerbera też je :-)

rureczko jak będziesz ogarniać małą przy jednym kotku, to wtedy pomyślisz o drugim :-p Dwa koty w domu to gwarancja tornada :-D

Ostatnia edycja:
Test ostatni robiłam w piątek i nic.On mówi, że mogły nie wychodzić bo dla niego to ciąża ma 2tyg i 2 dni (czyli 4tyg i 2 dni).
Nie kazał nic robić.I nie będę.Poczekam.
Tylko jak do tego doszło???

reklama
Lil-wczoraj widziałam w tesco produkty bez cukru w tesco-a ceny zwaliły mnie z nóg...kaszka np. nestle 8zbóż za 9.99, gdzie zwykła ryżowa z cukrem za 5zł...szok, z cukrem powinno być drożej...najwyżej brat mi berlina przywiezie;)

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
Do góry