K
Kinga85
Gość
WITAM WAS i pozdrawiam...
Dla Majeczki wszystkiego najlepszego! 100 lat. Jak to zlecialo już roczek :-) Pozdrawiam Was.
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
WITAM WAS i pozdrawiam...
Asionku Tobie niech te śliwki się nie śnią tylko je zrób! To naprawdę prosty przepis jak na takie cudo - pach pach pach i już gotowe - mówią dwie lewe ręce w kuchni...
A spanie u nas coraz to gorsze - dziś to ja nie wiem co się działo....co pól h cyc albo spanie u mnie na klacie - ale co to za spanie??? Co się robi???![]()
ASIONKU upolowałaś coś ciekawego na tym Allegro?
Jestem... myślałam, że te baby u dentysty pobiję. Mnie tu ząb boli a one d**pe zawracają ubezpieczeniem. Od kiedy to w ciąży trzeba ubezpieczenie?powykłócałam się trochę, pokrzyczałam, zęba zrobili. Za 3 miesiące kontrola. I od razu już milszym tonem pani mnie poinformowała, że w razie gdyby coś się działo mam przyjść i bez kolejki mnie przyjmą... nie ma to jak służba zdrowia
![]()
Melduję się!
Zeszło mi na oskrzela i mam nadzieję że nie na płuca. Zdycham i boli jak pieron przy kasłaniu. Dziewczynki od wczoraj już obie na antybiotyku i powoli coraz lepiej a ja.. 2 doby na antybiotyku i tylko gorzej - ale poczekam do jutra bo ogólne samopoczucie mi się polepszyło tylko ten kaszel chce zabić.
Maran cała masa całusków dla Twojej Królewny z okazji pierwszych urodzinWITAM WAS i pozdrawiam...
Remi to smakosz ;-) Już dużo rzeczy je, cyc to tylko do popicia, zasypiania i w nocy, a w ciągu dnia, to różności, oczywiście odpowiednie dla jego brzuszka, owoce, warzywa ugotowane na miękko, kaszki, zupkę, makaron z rosołu itp :-)Just wy jestescie jeszcze tylko na piersi czy maly juz cos je ??
PaulinaZobacz załącznik 436715Zobacz załącznik 436716
witam-zakupoholizm w czystej postaci)) Boogie w tesco są jeszcze piękniejsze jak dla Remika-takie szare z wywijanym w zielono-niebieskie prążki
)
Remi to smakosz ;-) Już dużo rzeczy je, cyc to tylko do popicia, zasypiania i w nocy, a w ciągu dnia, to różności, oczywiście odpowiednie dla jego brzuszka, owoce, warzywa ugotowane na miękko, kaszki, zupkę, makaron z rosołu itp :-)