reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Rodzące i staraczki w 2011

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
reklama
hej :)
ja wczoraj mialam gosci i czesu brak na BB ...
maly lezy na macie i pelza , wczoraj calkiem z niej "wyszedl" takze juz sam bez nadzoru zostac nie moze , no chyba , ze na podlodze :)

ja ledwo zywa po nockach tragicznychhhhhh :/

Karolina :(ie wiem co napisac nie w temacie jestem :(

Mary zdrowka !!!

Maran hej :) wiesz , ze dzisiaj rano myslalam o Tobie?????????? !!!! hehe a tutaj widze wpadlas do nas :)
wszystkiego naj dla coreczki !! :)

Asionku Tobie niech te śliwki się nie śnią tylko je zrób! To naprawdę prosty przepis jak na takie cudo - pach pach pach i już gotowe - mówią dwie lewe ręce w kuchni...:-p

A spanie u nas coraz to gorsze - dziś to ja nie wiem co się działo....co pól h cyc albo spanie u mnie na klacie - ale co to za spanie??? Co się robi???:eek:

to ty to sama robilas ??:szok:podasz przepis ?? :)))

co do spania to nie miej do siebie zadnego ale !! moj spal ladnie w nocy i co ?? od jakiegos czasu jest masakra i jak u ciebie coraz gorzej !! dzisiaj to samo nad ranem to juz co chwile sie budzil i nawet spanie na mojej klacie nie pomagalo ... ja juz tez nie wiem od czego to i czemu ?? trzeba przetrwac i liczyc , ze to minie :) pociesza mnie fakt , ze sporo dzieci na watku pazdziernikowym ma to samo ze spaniem i calkiem sie popsulo , a wczesniej spalo ladnie juz .... moze jakis okres taki ?? z tego co czytalam to ten skok teraz moze trwac nawet do 6tyg. i moze to to ??
ja juz wszystkiego sie lapie hehe, ale bez kitu nie mam pojecia co mu sie porobilo ... dobrze , ze od tej 19 spi , ale tez ostatnio jak spal do ok 2, 3 bez przerwy tak teraz potrafi wstac po 22 , albo ok 24.30 albo dwa razy !!
takze laczew bolu :)

ASIONKU upolowałaś coś ciekawego na tym Allegro?

jeszcze nic :) ogladam ubranka na lato ... i kurcze nie wiem czy wogole kupowac cos ? mam dylemat hehe
bo u nas takie upaly sa w lato , ze maly bedzie pewnie samo body , albo sam pampek
i tak dumam czy sie oplaca cos kupowac ? ....

Jestem... myślałam, że te baby u dentysty pobiję. Mnie tu ząb boli a one d**pe zawracają ubezpieczeniem. Od kiedy to w ciąży trzeba ubezpieczenie? :crazy: powykłócałam się trochę, pokrzyczałam, zęba zrobili. Za 3 miesiące kontrola. I od razu już milszym tonem pani mnie poinformowała, że w razie gdyby coś się działo mam przyjść i bez kolejki mnie przyjmą... nie ma to jak służba zdrowia:angry::angry::angry:

dobrze , ze jednak cie przyjely i zeba zrobily :)

Melduję się!
Zeszło mi na oskrzela i mam nadzieję że nie na płuca. Zdycham i boli jak pieron przy kasłaniu. Dziewczynki od wczoraj już obie na antybiotyku i powoli coraz lepiej a ja.. 2 doby na antybiotyku i tylko gorzej - ale poczekam do jutra bo ogólne samopoczucie mi się polepszyło tylko ten kaszel chce zabić.

oj wspolczuje :( wiem jak meczy kaszel przy oskrzelach :/ sama kilka razy w roku mialam !! dramat ogolnie
bierzesz cos na noc ?? mi bardzo pomagaly tabletkiz kodeina , chyba thiacodim czy jakos tak , dzieki temu moglam pospac troche :)
zdrowka zycze !!

Kocurek Olenka sliczna !! no i mamusia tez :))

Just wy jestescie jeszcze tylko na piersi czy maly juz cos je ??

oki ide na chwile do malego , bo wlasnie calkiem z maty wyszedl skubaniec i sie przekrecil o 180 stopni sam w strone tv !!! :szok:

cos czuje , ze szybko zacznie raczkowac juz na powaznie ....

WIOLKA :) ostatnio nie mialam za bardzo czasu bo byli u mnie rodzice przez 3 tygodnie, no i zaczęłam robic prawko wreszcie, tzn narazie czytam testy i zdaje testy 10marca a później musze wykupić ubezpieczenie na siebie i zacząć nauke prowadzenia auta hehehe... wiec poczytuje te testy i sie powoli przygotowuje, zwłaszcza mentalnie ;) PO ZA TYM dziewczynki szaleją, Maja chodzi za rączke, nie chce sama - jeszcze sie boi, do tego broi jak chłopak... Dziadek zakochany w Mai a Ala to wnusia Babci, wiec miałam troche rozrywki jak byli moi rodzice, ale już polecieli spowrotem... Adam w pracy na rózne zmiany, wiec u mnie właściwie szara-złota codzienność :)

Myśle o Was wszsytkich ciepło, ale nie zawsze pisze i nie zawsze mam czas wszystko przeczytać :)

Wróciłam :-p

Maran - WSZYSTKIEGO NAJLEPSZEGO Z OKAZJI ROCZKU MAJECZKI :-)
Czy Ona już chodzi? Dawno Cię u nas nie było....Pozdrawiam :)))
Już doczytałam :)))) Gapa ze mnie.....

Ostatnia edycja:
WITAM WAS i pozdrawiam...
Maran cała masa całusków dla Twojej Królewny z okazji pierwszych urodzin :tak: Hipp hipp HURRRA!!! :rofl2:
Just wy jestescie jeszcze tylko na piersi czy maly juz cos je ??
Remi to smakosz ;-) Już dużo rzeczy je, cyc to tylko do popicia, zasypiania i w nocy, a w ciągu dnia, to różności, oczywiście odpowiednie dla jego brzuszka, owoce, warzywa ugotowane na miękko, kaszki, zupkę, makaron z rosołu itp :-)
Zobacz załącznik 436715Zobacz załącznik 436716

witam-zakupoholizm w czystej postaci;))) Boogie w tesco są jeszcze piękniejsze jak dla Remika-takie szare z wywijanym w zielono-niebieskie prążki;))
Paulina :szok::szok::szok: śliczne!!!! Powiedz ile one kosztują???

Maran sto lat dla Majeczki!!!!!!!!!! Buziaki, uściski i wszystko, co najlepsze!

Paulinko piękne buciki!!! Pasowałyby do mojej jeansowej sukienusi :-p W Biedronce natknęłam się na bodziaka z mają - ale tylko rozmiar 68, więc pewnie już za mała dla Twojej córci - ale powiem Ci, że ten nadruk jakiś taki sztuczny - bałabym się, że po praniu wszystko się rozleci...także może nic straconego, że nie udało się złowić łupu :-p

Asionku
wklejałam przepis, ale napiszę krótko - śliwki kalifornijskie moczysz 2 dni w jakimkolwiek alkoholu (rum, brandy, nalewka, wódka) - potem odcedasz, do środka wkładasz masę marcepanową i zatapiasz w rozpuszczonej kuwerturze lub czekoladzie gorzkiej. Zostawiasz do zastygnięcia. I jesz :-p

reklama
Maran fajnie , ze rodzicow mialas u siebie na troche :) ciekae kiedy do mnie ktos przyjedzie ? ...
ppowodzenia na testach !! :))

Remi to smakosz ;-) Już dużo rzeczy je, cyc to tylko do popicia, zasypiania i w nocy, a w ciągu dnia, to różności, oczywiście odpowiednie dla jego brzuszka, owoce, warzywa ugotowane na miękko, kaszki, zupkę, makaron z rosołu itp :-)

aaaa no widzsz ja tepota doczytalam , ze tylko cyca je ;)))
my od nastepnego miesiaca zaczniemy powoli cos dawac oprocz cyca :)

Paulina sliczne trampeczki :)))

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
Do góry