reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Rodzące i staraczki w 2011

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
Bo to wszystko jest śmiechu warte... jaka jest nasza slużba zdrowia każdy wie i szkoda na to nerwów... już się przyzwyczaiłam do tych cyrków:baffled:

reklama
Carola doczytałam na FB :-(

Jos
czyli maluch też nie śpi w łóżeczku??? W ogóle zdjęcia na FB super! Śliczny ten Twój Filutek!

Rureczko
najważniejsze, że ząb zrobiony!

Just :-) Kurcze Maciuś na nowości rewelacyjnie reagował - zero problemów z brzuszkiem....ciekawe jak z Martynką będzie...ja na Twoim miejscu to bym spróbowała za jakiś czas znowu coś na wieczór wprowadzić - może inne mleko? Są takie mleka z kaszką od razu i ja o czymś takim na przyszłość myślę - bo jednak im dziecko większe tym więcej zjeść potrzebuje i sam cyc to już za mało myślę...

Coś jeszcze komuś miałam pisać....hm...

Śliczna kicia Kocie.
Strasznie źle się czuję,głowa mnie boli i wymiotuję,nerwy:(

Karola a o której masz gina?

Kocie bo moja biała to nam raz uciekła z 3 piętra!!!! nie wiem jak to zrobiła, za balkonami mam działki, może zeskoczyła? rano jak się obudziliśmy to jej nie było, wyglądamy przez balkon a ona sobie za płotem siedzi w ogrodzie... od tamtej pory na noc zamykamy w lato balkon i jest spokój. Teraz ma nową zabawę i ucieka na klatkę jak ktoś wchodzi do domu... ale posiedzi 2 min i tak miauczy głośno, że od razu ją słychać:-D:-D

reklama
rureczko czarny sobie kiedyś urządził kikudniowy wypad :-p na 30-tysięcznym osiedlu :-D ale wrócił pod bramę i miaukał pod krzakiem jak przechodziłam :tak: na pewno latem będzie wychodził wygrzać stare kości :-)

carola a Ninka gdzie? W domu? A Oliwka?

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
Do góry