reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Rodzące i staraczki w 2011

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
Iwa zasnela , a ja staram sie ogarnac dom ale mam lenia wiekszego niz moja chec posprzatania:-D

no prosze jak starszyzna zniknela... tylko mi nie mowcie ze wszystkie poszlyscie na totamto bo popadne w kompleksy:zawstydzona/y:

reklama
Nie smutaj, ja totamto od początku ciąży to miałam może z 5 razy:-D:-D i na tym koniec raczej:-D

Ja lece z m na male zakupy.
bede pozniej! I rurko pozniej ci powiem co mi lekarz dal na katar. Na pewno jedno to byla sol morska izotoniczna (nie wiem czy dobrze z fr tlumacze) a drugie to krople jakies normalne, bomi grozilo juz zapalenie zatok.

Dbra.. Lece, bo maz wilkiem patrzy.

Buzi!

wiolka wiolka : jaka starszyzna, co ????? wypraszam sobie :)

just :a nie zdejme :)

ja uciekam, wszyscy 3ej spia a ja mam zacny plan wymknac sie cichaczem z domu, niby do apteki po potrzeby :)
naparwde do apteki :) ale po dordze do obuwniczego i dzieciecego :) i moze jeszcze sephory :))))))))))))

a wlasciwie to sobie jeszcze na spokojnie poczekam jakies 15-20min, wowczas pozostanie mniej czasu do przebudzenia sie L.
wyjde na samej koncoweczce, wtezdy licnzik mojej wolnosci poza domem na zero, a maz lubudu : zostanie obudzony przez 2ke wolajacych dzieci i bedzie sie musial zajac. Zadzwoni pewnikiem do mnie ' gdzie jestes?"

a ja : W APTECE. O KURKA ALE PECH WYSZLAM 5MIN TEMU. SA NIEZIEMSKIE KOLEJKI. WRACAM ZA GODZINE :-)

BO GRUNT TO MIEC PLAN :cool2:

rurka : wspolczuje... zdrowka !
ps. latem bylam chora tez dokladnie na tym smaym etapie ciazy.... katar ze sozk, gardlo, lato a ja spalam w szalu... dluuugo sie kurowalam bo nic brac nioe moglam :(

Wiola dostaliśmy coneco toledo, dziewczyny odradzały, ale mi się podoba, dobrze prowadzi, trochę ciężki, ale 1200 zł w kieszeni, a spacerówkę kupimy lekka :)

reklama
rurka apropo coneco to ja wlasnie dostalam prospozycje odkupienia coneco v4 za 350zl i sie napalilam:-)
mi ogolnie coneco sie podobaja, takie zgrabne sa.

Ostatnia edycja:
Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
Do góry