reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Rodzące i staraczki w 2011

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
lil a ja to juz duzo zdjeci tu wklejalam, teraz pozwole sie wylansowac innym gwiazdom:-D...

made to dawaj wiecej zdjeci to moze jakiegos komplementa jeszcze walne:-). jak chlopaki?

reklama
Liluś - precz z głosem wewnętrznym! :-))))
Paczę na Ciebie i mnie taka ochota jakaś ogarnęła coby kiedyś zaplanować jakieś
miłe spotkanie.....gdzieś pośrodku :))))
Kiedy Ty masz Kochana urodziny?

Paula - ja też nie widziałam Twoich zdjęć :(

Ostatnia edycja:
Miniuś, Maniutek... :rolleyes2: :happy2:

KOLEŻANKI MAŁE OGŁOSZENIE Z CYKLU "Ogłoszenie parafialne" ;-)
Posiadam kombinezon dla Malucha, który jest już dla Remika dużo za mały, niebieski, na 62-68 cm, jedyny mankament, to brak bucików, które były w komplecie i drobna plamka, która nie chciała się wyprać... Wklejam zdjęcia :tak:
Zobacz załącznik 435691Zobacz załącznik 435692Zobacz załącznik 435694Zobacz załącznik 435695

Matko jak sie ciesze, ze na wiekszosc zdjec nie zdazylam siezalapac!
Paulina, lil imade (tylko waszewidzialam) - wyrazy podziwu!:) wszystkie szczesliwena tych zdjeciach jestescie! Piekne!

U mnie goscie. Poszli so ie na spa er aza godzine juz wyjezdzaja i odsane. Prawie dzis nie spalam.. - to niedobrze, a to cyckibola,a to sasiad, a to smieciary o 5 rano.. Wrr. Do tego tak mnie teraz muli, ze nic tylko lezec.

Aaaaaa! Kupilammustele wczoraj i olejek z migdalow, bo pani apreczna twierdzi, ze mustela dop od 6 mca (aulotka, ze od poczatkuciazy). No nic, w kazdym razie siedze sobie wsalonie kosm, czekam na pedicure i wyjmuje sobie te mustele i czytam "ginekolodzy polecaja, 96% kobiet uzywajacych nie ma rozstepow (...)" i w polowie opakowania robie :szok::szok::szok::szok::szok: O mamo! :szok::szok: To ja po polsku czytam! I sprawdzam 5 razy a na opakowaniu tylko po polsku i francusku! Szok miesiaca! :)

Wiolu - jeden chłopak śpi - ten starszy :)) a młodszy konsumuje pieluchę siedząc
na wibrującym bujaczku :-))))

Bogusiu - śliczny ten kombinezonik, ale na mojego babola też już za mały :hmm:

pok! Wstawiłabyś siebie :-p

Made ja mam urodziny w noc świętojańską dosłownie - puszczanie wianków i takie tam - także jakby co to może uda nam się razem jakieś wianki puścić...Swój wianek niestety już oddałam, ale może kupny jakiś :-p

Paulinko
wczoraj niestety nie widziałam....kurcze doba powinna mieć 30 godzin z czego te dodatkowe 6 spędziłabym na forum....

Jos też mnie ominęła....

Poczku
a Ty coś wklejałaś???

Obudziła się Martynka, lecę...

reklama
Paula - ale ekstra fotki :)))) Z Ciebie to taka lisiczka :-p Super wyglądasz....
i jakie profesjonalne pozy ;)
Dziękuję bardzo :)))))

Liluś - to Ty jesteś bliźniak czy już rak?

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
Do góry