reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Rodzące i staraczki w 2011

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
lil a ja to juz duzo zdjeci tu wklejalam, teraz pozwole sie wylansowac innym gwiazdom:-D...

made to dawaj wiecej zdjeci to moze jakiegos komplementa jeszcze walne:-). jak chlopaki?

reklama
Liluś - precz z głosem wewnętrznym! :-))))
Paczę na Ciebie i mnie taka ochota jakaś ogarnęła coby kiedyś zaplanować jakieś
miłe spotkanie.....gdzieś pośrodku :))))
Kiedy Ty masz Kochana urodziny?

Paula - ja też nie widziałam Twoich zdjęć :(

Ostatnia edycja:
Miniuś, Maniutek... :rolleyes2: :happy2:

KOLEŻANKI MAŁE OGŁOSZENIE Z CYKLU "Ogłoszenie parafialne" ;-)
Posiadam kombinezon dla Malucha, który jest już dla Remika dużo za mały, niebieski, na 62-68 cm, jedyny mankament, to brak bucików, które były w komplecie i drobna plamka, która nie chciała się wyprać... Wklejam zdjęcia :tak:
Zobacz załącznik 435691Zobacz załącznik 435692Zobacz załącznik 435694Zobacz załącznik 435695

Matko jak sie ciesze, ze na wiekszosc zdjec nie zdazylam siezalapac!
Paulina, lil imade (tylko waszewidzialam) - wyrazy podziwu!:) wszystkie szczesliwena tych zdjeciach jestescie! Piekne!

U mnie goscie. Poszli so ie na spa er aza godzine juz wyjezdzaja i odsane. Prawie dzis nie spalam.. - to niedobrze, a to cyckibola,a to sasiad, a to smieciary o 5 rano.. Wrr. Do tego tak mnie teraz muli, ze nic tylko lezec.

Aaaaaa! Kupilammustele wczoraj i olejek z migdalow, bo pani apreczna twierdzi, ze mustela dop od 6 mca (aulotka, ze od poczatkuciazy). No nic, w kazdym razie siedze sobie wsalonie kosm, czekam na pedicure i wyjmuje sobie te mustele i czytam "ginekolodzy polecaja, 96% kobiet uzywajacych nie ma rozstepow (...)" i w polowie opakowania robie :szok::szok::szok::szok::szok: O mamo! :szok::szok: To ja po polsku czytam! I sprawdzam 5 razy a na opakowaniu tylko po polsku i francusku! Szok miesiaca! :)

Wiolu - jeden chłopak śpi - ten starszy :)) a młodszy konsumuje pieluchę siedząc
na wibrującym bujaczku :-))))

Bogusiu - śliczny ten kombinezonik, ale na mojego babola też już za mały :hmm:

pok! Wstawiłabyś siebie :-p

Made ja mam urodziny w noc świętojańską dosłownie - puszczanie wianków i takie tam - także jakby co to może uda nam się razem jakieś wianki puścić...Swój wianek niestety już oddałam, ale może kupny jakiś :-p

Paulinko
wczoraj niestety nie widziałam....kurcze doba powinna mieć 30 godzin z czego te dodatkowe 6 spędziłabym na forum....

Jos też mnie ominęła....

Poczku
a Ty coś wklejałaś???

Obudziła się Martynka, lecę...

reklama
Paula - ale ekstra fotki :)))) Z Ciebie to taka lisiczka :-p Super wyglądasz....
i jakie profesjonalne pozy ;)
Dziękuję bardzo :)))))

Liluś - to Ty jesteś bliźniak czy już rak?

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
Do góry