reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Rodzące i staraczki w 2011

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
reklama
carola : !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! cudowne !!! uwielbiam ninkowe krotkie wlosy :) taka stylowa fryzurka + kolczyki :)

Olivka - kuleżanki oceniać nie będę, ale Ninka jest urocza :-)
Od małego strojnisia :))) ten kolczyk, ta opaska, ten czar i wdzięk...ech te dziewczynki :))
Żałuję, ze nie jestem w posiadaniu skanera, wstawiłabym moją córeczkę, jak jeszcze była
grzeczna i tylko mamusię kochała :-))))

Kocurek!!!! Przypominam, że za siedem minut wybija dwunasta, a wiadomo
co made w samo południe robi :-p:-):-D
NO!

jos sliczna kobieto ty...poprostu kopara do ziemi opada na twoj widok.a zdjecia po porodzie dobijajace jak mozna miec czelnosc tak slicznie i chudo wygladac?:-)a Poldeczek do schrupania caly.

made nie wiem co ty masz w sobie , ale bije od ciebie taka wewnetrzna radosc i optymizm.a to ze buzka piekna to pisac chyba nie musze?:-)

carola ty mnie nie dobijaj dobrze... juz wiecej komplementow ci nie pisze:-p. ale na temat urodu Ninki to mozna eseje pisac.

Lil ty oszukistko!!!!!!!!!!!!!!!! zawsze tak marudzisz a prosze jaka cudna kobitka z ciebie ,to zdjecie z psiunkiem powalilo mnie na kolana

a do mnie wlasnie przyszla paczka z KUBUSIEM PUCHATKIEM , dziekuje bardzo , piekne wszystko i takie kubusiowate:-).buziak dla e-cioci:-*

Dziewczyny dziękuję za miłe słowa - oczywiście zawsze wybieram najlepsze zdjęcia hehe - gdzieżbym swoje ułomności pokazywała :-p Szkoda, że na Wasze zdjęcia tak mało się załapałam!

Jos oj tak dzicz na całego! Ale to było już jakiś czas temu...a teraz stały plan dnia, ba, stały plan roczny! Gdzie tu miejsce na dzicz???

Made powtarzam! Piękna z Ciebie i bardzo dziewczęca dziewczynka! CUD MIÓD MALINA jak to Boogie mówi...:-p

Carola Ty to laska jak trza! Ty już wiesz :-p Wyskakuj ze spodni i zakładaj mini!

Paulinka dorwałam zdjęcie przy czerwonej budce! Jesteś śliczna i taka do przytulania! Kochana :-)

Wioluś a Ty dawałaś foty? Co ja znowu marudziłam?:-p

Dziś tylko z doskoku więc przepraszam tych, którym nie odpowiedziałam!

Ostatnia edycja:
Kocurek - e no...tak to się z najulubieńszymi koleżankami nie postępuje :-(
Żeby made musiała sama kawę pić? Wewnętrzny głos mi podpowiada, ze powinnam się
obrazić :eek: słuchać go czy nie...?

Wiola - pisać! pisać! pisać! made próżna, lubi komplementy :-)))))) hahhahaaaa

Dziewczęta!!!!
Gdzie jesteście?

reklama
Made komplementów słuchać a nie głosu wewnętrznego :-p Jak Kocurka nie ma to znaczy, że albo ma znowu nalot gości, albo jej neta wcięła - innego wytłumaczenia nie widzę :-p

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
Do góry