reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Rodzące i staraczki w 2011

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
reklama
ja niedawno skończyłam pić :D ojj wiem wiem człowiek czeka na pierwsze ruchy ktore są wspaniałe a potem jak przywali mamie porzadnego kopniaka to dopiero bedzie ale ciesze sie ze daje o sobie pomalu znac :)

hej

witam sie i ja zombie
nocka bardzo ciezka, nie mam na nic weny...

napisz tylko :

kcourku : sliczna sniezka!!!!

do pozniej!

Kocie muszę Cię jednak zasmucić... białe koty są bardziej narażone na raka niż inne:-( oczywiście naszych to nie dotyczy:-D

jos u nas pierwsze katarzysko - mała nie spała od 1.30 do 4.30.. oczywiście ja też nie :-p Nasivin na szczęście wczoraj zakupiłam :tak:

lili właśnie doczytałam Twój poemat na cześć rodzicielstwa :-p:-p:-p Pocieszenie: moja mała nie dość, że opuściła sobie 3h w nocy, to budziła się co chwilę :sorry: Bilans nocki - przespane na raty 4.5 godziny ;-)

rureczka no ja wiem, że białasy są obciążone genetycznie ... niestety coś za coś.. ale jaka uroooda!! ;)))))

GDZIE JEST MOJA KAWOSZKA ???????? Czy dzisiaj pijemy frappe, czy już coś, co grzeje w łapki ????

sol :eek: poniosło Cię.. dość daleko.. - to ma być BAŁAGAN ??

libby ona się wcale Bilona nie boi !! Robiłam jej kwarantannę w łazience, ale chciała wyjść i pozwiedzać :))) Na Bilona się puszy, warczy i nie ustąpi mu z drogi, to Bilon boi się podejść do jej pazurków hehe..

Ostatnia edycja:
reklama
Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
Do góry