reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Rodzące i staraczki w 2011

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
hejka ojj dawno mnie tu nie było nawet nie dam rady nadrobić zaległości u mnie wszystko o.k 16 lutego kolejna wizyta u lekarza brzuszek rosnie a wraz z nim dzidzia ostatnio miałam małe załamanie bo zaczęłam sie martwić czy z dzieckiem wszystko jest dobrze itp chciałam nawet iść prywatnie na usg ale jakoś kumpela mnie pocieszyła itp i jest lepiej.

siedze wczoraj przy komputerze i od 5min odczuwałam jakies bulgotanie albo jak bąbelki powietrza, takie jak ktoś rusza ręką w wodzie nie wiem jak to opisać może to dzidzia ale to pewnie za wczesnie pozostaje czekac na kopniaki chociaż koleżanki pisały że to prawdopodobnie maluszek daje o sobie znać aż mi się płakać chciało :)

reklama
Ciężko jest Paula,ciężko...i psychicznie i fizycznie i finansowo.
Ja właśnie pakuję paczki,dzisiaj idę powysyłać co trzeba...wyprzedaję szafę itp. Pilnie potrzeba nam pieniędzy.
A propo to Tobie w końcu puściłam przelew.Nie zapomniałam.

o kurcze Karola-to nieciekawo...ech ,że życie ciągle ci tak dokopuje-strasznie nie fair...

hej Asiek-no to rzeczywiście mogą być pierwsze ruchy maleństwa-ja czułam takie łaskotanie/trzepotanie skrzydeł motylka w okolicy pępka;))

Paulina a dziekuje Iwa dobrze, ostatnio ma chyba lepszy okres bo w dzien robi sobie drzemke a wieczorem idzie spac bez marudzenia i przesypia cala noc .wiem ze ona jest juz duza ale jak na moje dziecko to jest cos niespotykanego:-)

Asiek super ze dobrze sie czujesz, oby tak dalej i nie zamartwiaj sie niepotrzebnie

oj już jak dał maluszek o sobie znać to nie będę się zamartwiała tylko czekała na więcej ale wszystko w swoim czasie :D
ale aż się wzruszyłam wczoraj hehehe

Asiek bo te pierwsze zawsze najcudniejsze-a jak potem dostaniesz kopniaka w żebra to już nie tak fajnie;))

idę sobie copaczino zrobić-komu,komu? dziewczyny mi smaka ostatnio narobiły;)

reklama
Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
Do góry