reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Rodzące i staraczki w 2011

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
Liluś - 470,00zł. hmm...trochę dużo :sorry: a gdzie reszta?
Z tą kobietą masz stały kontakt, czy tak powiedzmy od wielkiego dzwonu?
Bo może faktycznie szkoda by było Maciusia w tej sytuacji przenosić...zważywszy jak ciężko Mu przyszło oswojenie się z tym wszystkim :hmm: Musisz to przeanalizować, a najlepiej zapytać może Maciusia ;-) Na pewno podejmiesz właściwą decyzję, mądra kobieta jesteś i wspaniała matka :tak:

reklama
tak nasza Sol przedluzala wloski. ostatnio pisala ze zakupila wloski i ze ma kolezanke ktora jej ten zabieg wykona.
Sol w szoku jestem , nie spodziewalam sie ze az tak bardzo je przedluzysz:-)

Rureczko a z jakiego miasta jesteś?? U nas tyle to super językowe przedszkole kosztuje!

Made no drogo strasznie...i kolejna adaptacja....a tutaj jednak polubił te kobitki i jakoś taki radosny tam jest....dam sobie jeszcze czas na myślenie - ale jeśli już zmienię to na tańsze jakieś...właściwie to chciałam spróbować w miejskim - ale musiałabym powiedzieć, żem samotna matka, bo inaczej szansy nie ma...niby ślubu nie mam, tylko czy to uczciwe wobec naprawdę samotnych matek, którym to miejsce bardziej potrzebne?? Na razie odpuszczam sobie myślenie :-) Pogadam z Maciusiem na wiosnę :-)

A póki co akcja spanie u nas, więc do jutra kochane!

AAA Sol Ty masz bardzo egzotyczną urodę też! I przepiękne oczy!

Carola super takie czesne...ja teraz 215 zł płacę ale to tylko po znajomości i tylko za 4h - i tylko do momentu jak pracę dostanę...całe przedszkole kosztuje 415 zł...choć otwierają nową placówkę, gdzie czynsz wyniesie 360 zł....

A wiecie coś na ten temat, że teraz miejskie przedszkola niby są do 5h za darmo? Płaci się tylko za nadgodziny? Dobrze usłyszałam???

I z nowinek - podobno teraz w przedszkolach nie wolno już uczyć dzieci literek - dopiero w szkole można...zdziwiło mnie to...

Made z tą kobitką jeszcze nie miałam kontaktu w tym przedszkolu - na razie uciekam przed nią, co musi strasznie wyglądać - i przez to moje uciekanie wstyd mi teraz tak przed nią, że szok...może kiedyś opiszę tę sytuację, ale to tylko na pw..ciężki orzech do zgryzienia...

Ostatnia edycja:
reklama
a ja idev zaraz na barwy szczescia i m jak milosc , dawno nie widzialam co sie tam dzieje
ogolnie to mi sie nudzi i cos czuje ze znowu w nocy nie bede spac. dzis prawie cala noc sufit ogladalam.

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
Do góry