reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Rodzące i staraczki w 2011

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
Jestem ZBOCZONA!:cool2:
:-D:-D
Chyba coś porobię, bo z tego siedzenia to tylko doopa rośnie :szok:
z tej doopy, to niezła bestia, tak sobie rośnie i nic nie powie, nie ostrzeże, tylko sobie rośnie i już!!!:szok::szok::szok:
Hej Laski,
czytam Was, aby być na bieżąco, ale smutno mi samej staraczce:-(
Z objawów na fasolkę nic nowego, to co zwykle przed okresem,czekam...najwyżej będę starą matką:zawstydzona/y::-(
Absolutnie ZAKAZUJĘ czarnowidzenia!!! Zizi jesteśmy z Tobą :happy::tak:
Wiola u mnie to samo...zero miłości,seksu,przytulania i innych rzeczy...
A sen...piękny...miłość,poświęcenie,szeptanie do ucha,przypadkowe dotknięcia...przystojny mężczyzna...pocałunki....I JA GO ZNAM!!!!!:szok:
fju fju fju :cool2::-D
No wiesz... ja mam spory rozrzut hehe
to powiadasz, ze 36 to juz klapa wiekowa....hmmmm... to za niecale dwa miechy...
hmmmm, trzeba szykować kreację :cool2: zamawiać fryzjera i maniciure, będzie bal :rofl2::-D:rofl2::rofl2::rofl2:

reklama
Wiola u mnie to zginęło śmiercią naturalną...żadna rozłąka,wyjazd...nic...a kiedyś nie było aż tak źle...

Just wcześniej jest moje ''prawie 30'' :))))

a ja znowu bawie sie w allegro.
moze ktoras chetna, komplet nowy, nie noszony

Załączniki

• DSCN5673.jpg
    DSCN5673.jpg
    48 KB · Wyświetleń: 23
pok prosze tu z nami zostac i pisac , a my postaramy sie zeby czarne mysli przeszly. a co do objawow , to chyba Rurka nie miala wcale mdlosci, mnie piersi tylko czasem bolaly i to chwile. kazda kobieta jest inna i nie ma co porownwac objawow.glow do gory, tulam kolezanke ciezarna

no ale ja do tej pory mialam mdlosci 24/7 = przyszedl katar, mdlosci brak. piersi tez. a tu takie wszystko nijakie.
no moze taki gorszy dzien. wrrr
te ciazowe niepokoje do szalu moga doprowadzic.

no ale ja do tej pory mialam mdlosci 24/7 = przyszedl katar, mdlosci brak. piersi tez. a tu takie wszystko nijakie.
no moze taki gorszy dzien. wrrr
te ciazowe niepokoje do szalu moga doprowadzic.
POK NAKAZUJĘ CI: ZEEEN!!! :yes: spokój, spokój, spokój, myśl o samych przyjemnościach, bo jak nie, to nalejemy Ci wszystkie na goły tyłek!!!!! :-p

reklama
dzieki wiolu!
najgorsze, ze nie bardzo mam co jesc a snieg tak sypie... widze z okna, ze samochodem juz nie wyjade. ulice (mieszkam przy jednej z glowniejszych) juz biale. odsniezac tu nie beda, bo nie maja czym. nie pozwole juz mu nigdy wyjechac.... :(((

boogie :) dzieki za checi :)
na mnie takie straszenia wirtualne nie dzialaja :p racjonalne rozumowanie tak :)

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
Do góry