reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Rodzące i staraczki w 2011

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
reklama
Takie bzdury pisze, że wyrzuciłam go nawet z listy znajomych na Fcbooku. Wiecie,miałam ochotę żeby ktoś nim potrząsnął,porozmawiał ale teraz po tym co czytam to nie chcę,przykro mi tylko, że żyłam z kimś zupełnie mi obcym...

Oooj to szkoda lili :sorry2:

Ja polecam lateksowy, a nie jakieś trawiasto-łupiniaste wynalazki :/ I nie przemawia do mnie, ż edziecko ma na twardym spać :/ Moje śpi w mięciutko wyściełanym wózeczku, w gniazdku takim.... ;-)

No carola ... czyli wszystko to, co on robił - te śniadanka, te prezenty, wożenie dziewczynek tu i tam... wszystko to była jakaś lipa..?????

Kocie chyba tak.... nie wiem...wydaje mi się, że to przykrywka a tak naprawdę ma nas gdzieś....
Teraz już na pewno tak jest...

Remiś przesłodki.... :))))))))))))))) Poproszę dokładkę, bo mi znowu humor siada.....

carola cholerrra... musiałabym go poobserwować... mam wyczucie i dobre oko ;))) Zwykle się nie mylę czy komuś na kimś zależy, czy nie .... A że teraz jest zły i perfidnie złośliwy... no jest wojna, tak?

Ostatnia edycja:
Kocie, z tym już się nie da nic zrobić.
Powiedział, że nie ma zamiaru mnie prosić a ja jestem dorosła i podjęłam decyzję...
Ja tu nie widzę słów zależy mi,nawet wciśniętych między wiersze.
Jego wojna...ja nie mam zamiaru się szarpać...

Ostatnio edytowane przez moderatora:
Carola masakra..........a do domu jak wraca to jak się zachowuje???????

Rureczko ja też mam kokos - pianka - gryka - ale gdybym mogła teraz wybrać to wolałabym lateksowy, ze względu na to, że tam nie ma szansy na to, żeby jakaś pleśń się zadomowiła...I jest antyalergiczny...poczytaj sobie...tylko cenowo wypada najdrożej...

reklama
witam sie po slodkiej drzemce :)

filuetk przebudzil siebie i mnie na cycucha, starszak jesczze pochrapuje :)

stawiam ricoré!

karola : brak slow... brak slow .po prostu...

mary : super ze macie juz date :)

kocie : jak ty to robisz ze lubisz ludzi w takim wieku??????????, ja takich to bym po tylku koapala :)

czy ktos o cos mi sie pytal, bo mam dziure ???? czy tylko mi sie wydawalo moze...

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
Do góry