reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Rodzące i staraczki w 2011

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
pok Mnie wysyłali żółto-zieloną, nawet własna mama :( tylko ojciec dziecka wykazał zrozumienie... i koleżanki tu obecne :) A moja praca to hałas, nerwy, bieganie/stanie, niemożność zrobienia siku i do sześciu godzin bez jedzenia, a w dodatku aż do lata ZIMNICA jak w psiarni. 800 istot w wieku najwyższej destabilizacji emocjonalnej i ich bakterie i fanaberie :( Może do biura bym chodziła... i tam sobie po cichu umierała, wiedząc że mogę w każdej chwili wyjść to toalety....
jeeeeezu przypomniałaś mi poczku o mojej zaszczytnej pracy i powołaniu... i ja mam TAM wrócić??? :baffled::baffled::baffled:

boogie u nas -4 jest :) ale to lepiej, niż 0 :)

Ups....

Sol - ja sie nie chce klocic. Tez mam prawnicze wyksztalcenie.. Nie lubie wyrzucania mi, ze mieszkam za granica, bo polska prase czytam czesciej niz niejeden mieszkaniec. Ja tylko uwazam, ze za duzo szumu i agresji wokol tego zamiast merytorycznej, rzetelnej rozmowy.
Agresja budzi agresje... I teraz jak juz tetlumy (dosc male tak naprawde) atakuja rzad to sie nie dziwie, ze rzad sie jezy. Jedni i drudzy teraz zachowuja sie nieracjonalnie.

Karola... Dobrze sie przygotuj na pojednawcze i pamietaj, ze moze byc wiecej niz jedno.

reklama
Dobra, chyba mnie trochę poniosło z tym zawodowym entuzjazmem :dry:

boogie o patrz, a u mnie teraz pokazuje 0' dziwne....

pok - nie wyrzucam ci że mieszkasz za granicą - zazdroszczę ci w tej chwili kobieto :-D Ale skoro czytasz to wiesz co nam obecny rząd uszykował. jeszcze 4 lata temu za pieniądze które teraz M zarabia żylibyśmy jak królowie - teraz nie starcza nam do 10. A protest był cichy i spokojny i były rozmowy - ale w tym państwie rozmowami nic nie załatwisz - chyba że popsucie sobie nerwów. A czy ja wiem czy małe - Kraków 15kk, Warszawa niecała stówa kk, w moim mieście gówniarstwo poniosło ale 4kk to tez wynik - niestety u mnie mało młodych rozumnych bo powyjeżdżali co mądrzejsi :dry:

Karola - trzymam kciuki :tak:

Just nic tylko zjeść! Remiś wygląda dużo apetyczniej niż mój rosół :-D

Byłam po zwolnienie! godzinę czekałam! co się z tą babką dzieje? Miałam wejść z kobieciną która miała wizytę na 14stą czyli teoretycznie była pierwsza,a praktycznie 4 pacjentek przed nią:szok: ale nic to, najważniejsze, że jest:-D

reklama
Paulinka nic nie idzie zaplanować...ja nie mam drzemek w ciągu dnia, więc w ogóle ciężko coś zrobić...
a moje zakręcenie sprawiło mi dziś przykrość - bo przeoczyłam info o tym, że dziś w przedszkolu bal przebierańców - i dziś Maciuś jako jedyny był w dresikach (choć w domu mam strój pszczółki na tę okazję) - a wszystkie dzieci i panie pięknie poprzebierane...

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
Do góry