reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Rodzące i staraczki w 2011

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
carola : wiesz jakbym chciala !!!!!!!!!!!!!!!!!!!! :-D:-D:-D:-D szkoda ze ty tak daleko :)

musze dzis powaznie ogarnac dom... kolezanka przychodzi z 15 m-cznym synkiem ok. 16... a sroda = dzien bez przedszkola, wiec ogarnac dom majac w domu poldusia... bedzie sie dzialo :)

reklama
Ja już przestałam ogarniać,mam siłę to sprzątam a nie mam to zamykam oczy i ostatnio nikogo nie zapraszam:)

witam poraz drugi, wlasnie z Iwa platki wcinamy na sniadanie.

kocurku zazdroszcze podejscia do zycia...ja to raczej z tych wiecznie niezadowolonych...choc do wszystkiego mozna sie przyzwyczaic.

jos wspolczuje nocki, ja tez takie mialam z Iwa i podejrzewam ze od maja znowu mnie takie czekaja

karola jak ci sie podoba prowadzenie samochodu?a za paczka to ja podziekuje

lilus ty mi takich komplementow nie serwuj bo az sie platkami zakrztusilam:tak::-p. a co do szpitala to ja wiem ze duzo matej jezdzi z Torunia rodzic do Chelmzy , ale tez duzo jezdzi z Chelmzy rodzic w Toruniu.poprostu po tym co sie wczoraj naczytalam , nie wiem czego sie spodziewac i to mnie przeraza.a jak mi powiedza ze Lukasz nie moze byc ze mna przy porodzie to pozabijam tam wszystkich:angry:

made synus slodkosci.

paulina nie ma pospiechu , ja do maja mam czas:-p

Hmmm...popadłam w zadumę:)

Wiola a dziękuję,nieźle jest:) Tylko za dużo znaków i przepisów:)
Czy to Ty pocztówkę wysyłałaś Nince?Bo muszę podziękować za świetną wyliczankę:)

reklama
Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
Do góry