reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Rodzące i staraczki w 2011

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
reklama
Jestem tylko na chwilę - ale mam tyle do napisania Wam - może mała szybko uśnie i dam radę więcej napisać.

W każdym razie WIOLUŚ - polecam Toruń do rodzenia! Porodówka super - kobietki tak pomagają - naprawdę ja się zakochałam w swojej położnej i przy Martynce i przy Maciusiu...A poporodowy oddział teraz też rewelacja - ja miałam 3-osobowy pokój - w każdym pokoju jest łazienka, są odwiedziny, są firanki, że jak nie chcesz by inni Cię widzieli to się zasłaniasz (podczas wszelkich badań intymnych położne też zasłaniają) - super wszystko naprawdę! Pytaj a ja odpowiem więcej! Ale na razie muszę uciekać..

Sorki, że poganiam :sorry:, ale nie ukrywam, że mamy tylko półtora tygodnia na decyzję. To nie musi być dokładne. :tak:

Uuu la la WIOLU kawał chłopa! :-)Gratuluję dorodnego fasolka ;-):-D

HA! Wiedziałam!
Wiolu bardzo Ci gratuluję :-))))))))))))))))))
Masz może fotkę maluszka? Opowiadaj...jak wrażenia męża? jak Ty się czujesz? Jejku...ciekawość mnie zżera :))))

ciesze sie , tylko musze teraz chwile odsapnac i opanowac emocje.
Lukasz przyjechal na ostatnia chwile, wsciekly, Iwa zrobila przedstawienie w poczekalni, zaczela sie klas na podloge, w koncu nie wytrzymalam i kazalam Lukaszowi z nia wyjsc a ta mu plakala caly czas w samochodzie do mojego powrotu. jak na zlosc zawsze byly 3 moze 4 osoby a dzis ja bylam 12. a teraz Iwa spi (co tez nie jest fajne bo obudzi sie o 20 a potem bede z nia siedziec do 1) a Lukasz ma focha i poszedl grzebac w salonie.

Made, Paulina czekam na oferty:-p

made mam fotke ale nie mam skanera podlaczonego i teraz za bardzo nie mam weny zeby go podlaczyc , jutro rano wkleje zdjecie malucha.
maz obrazony, puscil tylko jeden tajemniczy usmiech i tyle z jego reakcji

Wiolu - nie ma sprawy Kochana :-) Nie denerwuj się, mąż na pewno dumny jak PAW :tak: Zestresował się całą tą sytuacją z Iwonką i dlatego tak reaguje humorzasto ;)) Zobaczysz jak Mu emocje opadną jak Cię wyściska i wycałuje :-D))) Odpocznij sobie Słoneczko :)

reklama
Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
Do góry