reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Rodzące i staraczki w 2011

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
mad e: przepis mniam tylko ja akurat tu bialego sera nie mam wiec nie da rady :(((
zmobilizowalas mnie, UWAGA UWAGA :

jestem pewna, ze skoro w prowincjonalnej Genewie mozna kupic twarog, to w Paryzu tym bardziej :) na pewno jest jakis sklep ze specjalami rosyjskimi (lub innymi wschodnimi) - ja w takim kupuje i najśmieszniejsze, ze jest to twarog z Polski :)
najlepsza metoda do prasowania, to wlaczyc sobie film/serial/tv i mija szybciutko. chociaz ja dzis nie dalam rady tyle ile zwykle mi sie udaje nawet przy "gotowych na wszystko", bo spioch mnie lapie, glod i slabo sie robi, wiec chyba czas uciec pod kocyk

reklama
made a no chyba, że tak :-p:-p:-D:-D musi byc jakas sprawiedliwosc na tym swiecie!

Ostatnia edycja:
Kocurek - a mogłaby ta sprawiedliwość w jakiś mniej drażliwy sposób się ujawniać? :-)))) Moje bębenki są mocno nadwyrężone :)

Pysia - oj Ty, Ty....
Wracaj szybko i ucałuj swojego skarba :*

tak czytam o tych plackach... gdyby nie to kwasne mleko :no:

zawijam sie dokonczyc sprzatanie i gotowanie, bo za pol godizny to juz nic mnie nie bedzie obchodzilo. :-D:-D:-D
buzi buzi buzi

No... mała na chwilę na macie :)))) a ja sobie chyba muszę jakaś kawkę zrobić i doczytać, bo widzę, że dziś KTOŚ o NAS dobre słowo wrzucił :-p

kocie : juz mialam coe wyzywac, ze to prasowanie dzisiejsze moje to twoja wina... a ty tu piszesz ze to pomowienia!!!???
hahahahahaha
Nie gadaj, z enie prasowalas! ale dalam sie zrobic w balona! zmotywowalam sie "niczym" hehe i 45mion zelazkiem jezdzilam :) hahahahaha

made : a chcesz w tymek za te 25min i placki? :)

pok : w paryzu sa poslkie sklepy, restauracje, tylko z eja mam do paryza 30min pociagiem :) 10min na pieszo do dworca, od kiedy nie mieszkam w centrum paryza lub zarazpod paryzem, czyli od roku i 2 m-cy z dzieckiem ( dwojka dzieci) = misja nie do wykonania :)
takze musze sie obejsc plackami bez twarogu :)

o a tu wam cos wkleje :
tytul : " na dzis wystarczy" :D
zaraz bede atakowac kapanie filutka, a pozniej poldusinskiego...
naniu gdzie jestes???????????? dlaczego?????????? buuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuu:no::-):-(

reklama
Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
Do góry