reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Rodzące i staraczki w 2011

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
reklama
dziewczyny a ja teraz z innej beczki...ma ktoraj z was dywan typu shaggy? choruje na taki od jakiegos czasu ale nie wiem jak bedzie z utrzymaniem czystosci na takim dywanie

dobra musze sie zabrac za cos , bo od rana nic nie zrobilam

Ostatnia edycja:
Piję kawę :-p Natchnęłam??? :-D

wiolu :szok: nawet nie mów o dywanach ... tak mi brakuje milusiej wyściółki ... ale przy psie...........

Wiolu my mamy w sypialni. Był piękny jak go kupiliśmy rok temu. Teraz się troszkę udeptał, ale z utrzymaniem czystości nie ma problemu. doszłam do wniosku, że za jakiś czas wezwiemy kogoś, kto pierze dywany specjalnym sprzętem i nam go odświeży. Trzeba dłużej odkurzać niż zwykły:)

Lecę moje drogie na ploteczki i może zjem pierniczka do herbatki, kto wie:-D

kocurku ja bez dywanu to ani roz, teraz mam taki z jakims kotem w centki:-)ale teraz bede potrzebowala wiekszego i ten Iwie zostawie.

rurka ja mam pioracy odkurzacz myslisz ze dal by rade?juz za mna z 1.5 roku taki dywan chodzi.
mezowi musze cos powkrecac jak to fajnie bedzie sie na takim dywanie pomigdalic i moze ulegnie:-p

Carola - po chmurach zawsze wychodzi słoneczko - pamiętaj o tym :tak: Małż zrobi to pozycjonowanie dla ciebie i jakoś damy sobie radę :tak: Będzie dobrze :tak: A nie chowaj się w krzakach - z nami weselej :tak:

Wiola - jeszcze nie doszedł ale jak będziemy wychodzić teraz do banku to nadam już paczkę, adres mam więc spoko :tak: A sukienka powinna Ci się spodobać bo widzę że mamy podobne gusta ;-) Mój tata ma taki dywan - codziennie odkurzać trzeba i raz w miesiącu trzepać bo odkurzacz go nie doczyści - ja też na taki choruję i jak będziemy remont robić za 3 lata to takie kupię :tak:

Pok - ja na ostatni trymestr polecę ci zatem Sensilab Wapń+Wit D3 - on może byc stosowany w ciąży w 3 trymestrze. Ma w sobie : wapno, wit.: D3, B6,K i C; magnez. Świetnie się po nich człowiek czuje i dostarcza maluszkowi i tobie cały komplet którego w ciąży brakuje. Nie ma na ulotce ze można w ciąży ale pytałam i gina i ogólnego i po sprawdzeniu składu potwierdzili że pomoże nie zaszkodzi :tak: Tylko nie wiem jak z dostępnością u ciebie - jakby coś to ci wyślę ;-)

A ja widzę że temat wieku ruszany :-p Powiem wam że jak miałam naście lat to większa część moich znajomych miała dzieścia lat a nie naście i było mi z tym dobrze. Teraz ta zasada się utrzymuje i do 40-stek mówię cześć a nie dzień dobry jak się znamy - nigdy nie miałam problemów z wiekiem i nigdy na to nie patrzyłam - po co?! Teraz wśród znajomych sama mam "dzieciaki" które maja po naście lat i pod warunkiem że nie przeklina i jest temat wspólny nie przeszkadza mi gadanie z takimi :tak: Mam nawet dobrego kolegę który ma 14 lat i świetnie mi się z nim gada - możemy godzinami gadać o pierdołach - chłopaczek jest prze inteligentny i dojrzały jak na te 14 lat. Chwilami lepiej mi się z nim gada niż z kumplem 33-latkiem :laugh2: Wszystko zależy od charakteru - wtedy wiek nie ma najmniejszego znaczenia - przyjaciół można mieć w każdym wieku i każdy wnosi coś nowego do naszego życia - młodsi powiew odświeżenia i zabawy, starsi doświadczenia i wiedzy, równolatki są super do pogadania na co dzień :tak:

To i ja się dopiszę:
Asia: 28.02.1986
Karola: 04.03.2008
Emila: 31.12.2010

Dobra spadam pakować dla Wioli paczkę i spadam do banku i vectry :tak:
Będę później ;-)

reklama
sol my sobie z naszego wieku jaja robimy przecież haha :-p:-D

Mała wstała - taka zadowolona hehe :-) Łooo a jaki grubasek wyszedł!! Niewiadomo lil czy nie dogoni Martynki... nie wiadomo, CZY NIE PRZEGONI !! :-p

Ostatnia edycja:
Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
Do góry