reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Rodzące i staraczki w 2011

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
Libby brzmi smacznie....wypróbuję!

Boogie nie chciałaś starać się o alimenty czy nie mogłaś??? A mamie jeszcze kurka sporo brakuje...Oby udało jej się coś znaleźć! Wiem, że nie ma lekko dlatego zaciskam kciuki!
Ale masz cudne zdjęcie profilowe!!!

reklama
Lilu chcę się starać i próbuję to robić, ale ten idiota, urwał kontakt i nie mam jego aktualnego adresu, stąd moja walka przez ambasadę, na razie niczego większego nie zawojowałam :zawstydzona/y::-:)dry:

Just - bardzo mi przykro z powodu mamy! Trzymam kciuki, by sytuacja jednak jakoś się poprawiła!

Libby - ja się po prostu będę z nimi kłócić! Kurcze, odkąd chodzi o Mię, to jakas jestem przewrażliwiona, bo mnie samej tutejsza polityka zdrowotna bardzo pasowała! No, ale chodzi o moje dziecko i chcę dla niej jak najlepiej. A ja mam doły i deprechę, ale to minie! ;-) Forma gorsza, to i dni takie szare, ale musi być lepiej!

Liluś - dziekuję, kochana! Aż mi głupio, ze chwilowo nie mam nic innego do napisania... Ale mam nadzieję, ze jakoś niedługo te problemy mojej córuni miną...

Nie no, mam pozytywne wieści: Mia zaczęła się już ostro sama bawić w bujaczku!!! Dla takich chwil warto sie pomęczyć!!! :happy2::happy2::happy2::happy2::tak::tak::tak::tak:

Jesteśmy :-) Nóżki pokłute, rotawirusy zjedzone, następna wizyta za miesiąc.
Mała mierzy 61 i waży 5800 :tak: Przeszliśmy na preparat mlekozastępczy bebilon pepico za radą lekarza - ze względu na suchą skórę na czole. Że niby alergia, niech mu będzie :blink: Jak nie będzie małej smakować, to 5 dych w plecy :dry:

A nie pepti? KOCURKU, stwierdził to tylko na podstawie suchej skórki??
Ja bym poszła do innego pediatry skonsultować.
Nie wiem jak Bebilon, ale Nutramigen jest na receptę i kosztuje trochę ponad 10zł...

A mój W zrobił nam placki ziemniaczane tralalala

Ostatnia edycja:
Dzięki libby już trzeci raz mylę dziś tę nazwę :-p nie wiem, co mnie się to pepico przyczepiło.... może od bebico :confused:
Ale mała na pewno nie ma alergii, bo by był szereg innych objawów :sorry: Kupiłam to mleczko z grzeczności, bo to nasz nowy lekarz rodzinny po przeprowadzce ;-) Wybróbujemy...może nie jestem jedank wszechwiedząca :-p

Kocurku - buziaki dla Oli i order dzielnego pacjenta :-))))
Trzymasz się jakoś po tej dawce łez? :sorry:

Jos - glonojadek dzisiaj sam zasnął :cool2: na, uwaga! Całe 42 minuty :)))))

Wiola!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Odezwij się!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Sol -
mogłabyś mi podać nazwę tego pochłaniacza wilgoci, który to zakupiłaś?

Ostatnia edycja:
reklama
Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
Do góry