reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Rodzące i staraczki w 2011

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
heloł-ja przelotem

oż ta moja gwiazda marudzi strasznie i prycha na mnie lub kaszle...na brzuchu źle, na leżąco źle u mamy dobrze...
za to ładnie śpi i można powiedziec że zaczęła nocki przesypiac

Wiola-ja już mój depilator sprzedałam na allegro-ciarki mnie przechodziły jak próbowałam dotknąc skóry;)))))

Libby a mi się fotki nie wyświetlają-prześlesz mi na maila?

pozdrawiam resztę

reklama
eeeee te są na wytrawnie, nie ma jabłuszek w środku, tamtych nie zdążyłam w kadr złapać :eek: bo już ich nie było:szok: :-p takie zwykłe placuszki z gotowanych ziemniaków, z serem białym, mąką ziemniaczaną i zwykłą, usmażone na masełku :sorry:

o fuuuuj złapał się do zdjęcia czajnik brudas :zawstydzona/y::zawstydzona/y::zawstydzona/y:

Bogusiu - muszą być pyszne, ja takich jeszcze nie jadłam :eek: Daj przepis :-p:-) Czajnikiem się nie przejmuj, wszyscy patrzą na placuszki :-) ja go nawet nie zauważyłam hahahaaaa

Made :-D całe szczęście :-p bo ten czajnik przyprawia mnie od dreszcze, nie dość, że brudas, to jeszcze gwizdać nie chcę :eek::no:

a przepis jest prosty, tylko moja mama to tak na oko robi, więc ścisłych reguł nie ma, w zależności ile posiadasz ziemniaków :tak:
ziemniaki gotowane(najlepsze z dnia wczorajszego) miele się w maszynce, razem z serem białym(kostka), w misce w której będziesz wyrabiała ciasto oddzielasz 1/4 porcji i tam nasypujesz mąki pszennej i czubatą łyżkę mąki ziemniaczanej i jajo, wybariasz ciasto na jednolitą masę, na stole posypujesz mąką i formujesz długi rulon, nożem odcinasz kawałki i na masło lub margarynę na patelnię :happy: mam nadzieję, że w miarę klarownie wytłumaczyłam :p

A ja dzisiaj potrawkę z ziemniaczków,marchewki i kurczaczka - nie wiem czemu ale upierdzieliła mi się ta potrawa - jest całkiem szybka i nie męcząca :-p A i Emi ją lubi :tak: Bo Karola je w przedszkolu obiadek, choć pewnie jak przyjdzie to usłyszę "głodna jestem mamo" bo znowu nie zje w przedszkolu :-p

Jos - znaczy się kluski leniwe - tak to się potocznie nazywa :D

reklama
Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
Do góry