reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Rodzące i staraczki w 2011

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
Karolaaaa - uśmiechnę się do ciebie ;-) tylko po 10-tym bo chwilowo na chleb ciężko :-p A małż mi obiecał że będę mogła sobie coś ładnego kupić do tych fig co sobie je zamówiłam :-p A masz jakiś katalog czy cuś?

reklama
made Yyy... to już trąci z mojej strony ekshibicjonizmem :eek: nie wiedziałam, że pierścionek już wcześniej ujawniłam...
Glonojad spacyfikowany????:-p

Kocurek - nie pokazywałaś, ale tak opisałaś te szkiełka odbijające diament, aż wyobraźnia zaczęła skutecznie pracować :-)))
Glonojad nakarmiony, skutecznie odessany i siedzi w bujaczku w towarzystwie kraba :-D))))
A jak śliczna Ola?

I do towarzystwa dołączyła właśnie KUPA :sorry:

Sol,w tajemnicy Ci powiem,że kalkulator skradziejony jest i pewnie szwankuje,muszę go usunąć,jak masz miseczkę A to zamawiaj A i swój normalny obwód pod biustem,czyli np 75A:)

To chyba zamówię 80B bo już się nauczyłam że w A z pushem mi brzydko biust wygląda jak wyłazi :-p

Mam problem z jednym wyrazem i za chiny nie mogę faceta dosłyszeć jak on to mówi :wściekła/y: Głupi amerykanie :wściekła/y:

Kocurku - śliczności :D A moje się właśnie budzi w wózku

reklama
Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
Do góry