reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Rodzące i staraczki w 2011

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
Lil a co uważasz za duży;) bo ja mam u siebie:lidl,biedronka, netto,piotr i paweł, polo,intermarche
najbliższe większe tesco jest za 50 km ale może niedługo wybiorę się z mężem do poznania to tam napadnę auchan lub reala;)

reklama
ja to zawsze chcialam chlopca miec ale teraz najwazniejsze zeby bylo zdrowe i ciaza przebiegla baaaardzo szybko :/ niestety do lipca duuuzo czasu no ale jakos to bedzie :D

zrobilam sobie herbatke i weszlam zobaczyc co tam slychac jutro na ta wizyte i w nastepnym tyg pewnie na usg bo gadalam z kolezanka ktora u niego chodzila to on daje usg i ma sie 2tyg na zrobienie takze moja decyzja kiedy pojade ale napewno szybko

Hej

Paula a P i P nie ma???

Kobietki,mam prośbę...oczywiście dla chętnych i przy tak zwanej okazji:)
Otóż moje dziecię płacze,że do niej nikt nie pisze listów,kartek itp...Ciągnie się to od miesięcy...
Czy któraś z Was mogłaby wysłać Nince pocztówkę?:))))

Asiu-zobaczysz jak ci ten czas śmignie do porodu;)mi zawsze szybko leciał czas do 7 mies. potem trochę zwalniał
hmm zobacz moja córcia ma już 4 mies. syn 3 lata a mi się wydaje że dopiero w ciązy byłam;)

Karola P i P jest;),
spróbuje Nince wysłać kartkę na mikołaja ale nie obiecuje;) czasami tylko czasu mi brakuje;) a nazwisko mała ma twoje-żeby gafy nie walnąć;)?

ja tez moglabym z mazur na siweta jakas fajna kartke wyslac naprawde nie ma zadnego problemu :) mala sie napewno ucieszy :)

nie watpie zime sie w domu przesiedzi oby do sylwestra a potem jak zwykle z gorki

Wiola,Paula serdecznie dziękuję:) Adres macie:)

Asiek Tobie też serdeczne dzięki ale wiesz...mało się znamy...wolałabym nie rozdawać danych:) W każdym razie dziękuję

reklama
aaa no nic sie nie stalo rozumiem :) ale na nastepne swieta moze wysle heheh :D:D

tez czasami czlowiek nie pomysli tylko napisze hihihi

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
Do góry