reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Rodzące i staraczki w 2011

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
reklama
Cześć Dariap:-), cześć Kasiulek. :-)Mama i Sol zrobię tez teścik i pewnie jutro będzie @.Balbinka powodzenia. J:-)ak nas tu dużo 2011 będzie wyżem demograficznym!!!

BALBINKA- tia:laugh2::laugh2:DARIAP- to poczekamy z Toba -w grupie raziej:rofl2:witamy.WISIEŃKA- dokladnie,duzo nas a jeszcze sporo dziewczy dolaczy:))) zrob tescik i od razu malpa przyjdzie:):):)

no albo przyjdzie małpa albo bedą 2 kreski :):) a kiedy będziesz testować????????

mama no co to to nie ja tak szybko nie znikne ale jednak wciągnełam juz gorący kubek :)

AGUTKA, dobry zeglarz to i morze czerwone przeplynie :D Mi tam nie przeszkadza :)))

SOL mam nadzieje, ze znajdziesz cos dla siebie :))) ja kupuje zwykle ostatnio ciuszki na allegro, kupilam kiecke na wesele i jest superowa, jak na mnie :))) pomierzylam sie odpowiednio i gitara :))) a i jest taka niespotykana. Sol, jade z Toba na zakupy. musze sobie kupic adidki, jakies balerinki chyba i jakiegos ciucha i buty slubne. ho jo tego jest :)))

BALBINKA, jutro to bede o Tobie myslec i o wizycie :))) ciekawe co tam powie lekarz. Q w zwiazku to nieraz tak bywa, ze o glupote pojdzie i dąsania, a dąsania jest pozniej :) zycie.

MARYLA, rozumiem Cie zupelnie. Napisalam tak dlatego, zeby nie bylo ze sie podniecam choc nie uwazam, ze Ty tak pomyslalas o mnie :)

Ja mam weekend. Krotki, bo krotki ale zawsze to cos :))) teraz wcinam zelki, wczesniej zjadlam chalwe. Nie wiem co mnie ostatnio tak na slodkie wzielo

A odnosnie tego pylu z Islandíi to mowia, ze po niedzieli zeby raczej wychodzic z domu w razie koniecznosci. eh

reklama
Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
Do góry