reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Rodzące i staraczki w 2011

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
oliwka ja rozumiem ,że boisz się nastawiać pozytywnie. Ale też z drugiej strony nie możesz z góry nastawiać się na niepowodzenie. Póki @ nie ma nadzieja jest i tego się trzymam ;-) &&&&&&
pysiu dziękuje. A jak Ty się czujesz a w sumie to WY? ;-)

reklama
marcys : sliczne fasolki :)))))))))) dobrze ze wszystko jest w porzadku :)

a z tym sprzataniem "od zrobionej roboty" to nie jest latwo, tutaj tak to nie f-cjonuje... nikt by na to nie poszedl... bo robota co tydzien czesc ta sama a czesc sie zmienia, np. nie myjesz 2 razy w tyg. tarasu czy okien, lodowki itp
wiec raz jest taras, nie ma lodowki, raz sa okna, wyjdzie mniej chalupniczych...
wlasciwie na zrobiona robote za dana kwote to mozna tylko sie umowic na okna, same okna! a tak to nikt sie nie zghodzi, bo zawsze wychodzi inaczej!
no ale powiedzmy ze tragicznie nie jest, myslalam ze nie zdazy zrobic pokoju malego, a zdazyla caly zrobic + jego okno choc niby okien mialo nie byc
nie tknela wiec tylko naszego pokoju i w 1 lazience zrobila tylko podloge + zlew + wc
ale wanna byla robiona w piatek, a kurze na polkach zrobie sama
juz wiem czasowo, ze zawsze bedzie jakis pokoj zostawal "nie zrobiony" ale trudno
wyboru nie mam, bo sama nie moge teraz szorowac i rekoma w gorze machac, wiec musi byc jak jest...
w naszym pokoju powiem jej zeby odkurzala, bo po wykladzinie szurac odkurzaczem mi ciezko, a kurze z 2 szafek przy lozku i 1 mebla zrobie sobie sama, 10min mi zajmie

tak jakos trzeba bedzie sie zorganizowac :)

jos no to chociaż tyle. Choć szkoda ,że zostaje jeszcze i musisz sama to robić. Troszkę dziwny system ,ale co zrobisz...
pysiu no to tylko pozazdrościć takiej ciąży bez objawów.
Ja już się przyzwyczaiłam do myśli ,że jestem 3w1 ;-)

marcepanek :no nic nie poradze bo nawet nie moge jej zostawic na pol godizny dluzej bo z zegarkiem w reku wychodze po leopoldka a pozniej to bieg, obiad, siesta, wiec nawet jakby byla to by tylko mi organizacje rozwalila, maly mialby atrakcje i nie chcial isc spac... nie mowiac o halasie odkurzacza itp... wiec taki mam mozliwy wymair godzin i tyle...

pysia : super taka ciaza bez objawow, tez bym chciala :) hihihihi
ps. tak, mam pania do pomocy, sprzata mi i prasuje, zawsze o tyle lzej. a 1-2 popoludnia w tyg. robi za nianie, bez sprzatania. tylko opieka nad malym, zabawa, no i wieczorem kapiel zebym go nie dzwigala wynosila z wanny itp
zawsze tyle mniej... choc zupelnie pracy sie wykluczyc nie da... zawsze cos tam trzeba w domu zrobic, podniesc, przestawic itp... jak to w domu i z 2,5 letnim dzieckiem...wiadomo...

Ufff jestem :-D

dzięki za &&&& dziewczyny ;-) kartkoweczki zaliczone :-D
oczywiście babka zdziwiona i nie wierzyła ze przyjde :-D a tu prosze jestem :-);-)

Pysia witaj;*`
Marcepanku śliczne fasolki ;*

młoda dziękuje ;-)
A Ty szalona jesteś turlasz się jeszcze do szkoły w tym tygodniu to aż trudno się dziwić ,że nauczyciele szoknięci ;-)

Marcepanku no oni sa wszyscy w szoku w piatek to napewt mnie nauczycielka opierniczyła... :-)
i tak w jeden dzien dosłownie na jednej lekcji zaliczyłam 3 przedmioty :-);-):-)

Pysiu a wiesz ze coraz częściej sie nad tym zastanawiam

Ale postanowiłam sobie ze chce udowodnić wszystkim ze potrafie to nadrobic...
W czwartek tez ide do szkoły :-);-);-)

Marcepanku no wiesz Rafik strasznie się wierci . Czuje go coraz niżej . Brzucholek to dotyka mi juz nóg jak siedze ;-)
No zobaczymy jak nie to do szkoły pojde;-)

reklama
Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
Do góry