reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Rodzące i staraczki w 2011

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
A propos puszki - wczoraj zjadłam całą puchę ananasa na jeden raz ..... i teraz najgorsze - wypiłam cały ten metaliczny syrop :szok: nie wiem co mnie napadło :dry:

reklama
hejka :)

poldus w zlobku, jestem na BB :) odpoczywam, zmeczona jestem ze szok choc w nocy spalam ok, tylko raz pobudka na siusiu... no ale co zrobic... na dodatek mnie dzis rano zmulilo.... ale sie obronilam przed pawikiem :)

kocurek : usmialam sie ze syropu metalicznego, wyobrazilam sobie jak go siorbiesz i bardzo desperacko i wesolo to wygladalo :)))

oliwka : czekam na foty pazurek

asionek : czekam na foty brzucha...
a buty ja od czasu jak musze pomykac za wozkiem przezucilam sie na plaskie... smutne to troche, wszelkie pbcasy i szpile leza juz prawie 3 lata i sie kurza i ciagle licze ze kiedys sie jeszcze zmotywuje... ale poki co motywacji brak :)

mlodamamusia : zdrowka zycze!!!

rureczka : jak sie czujesz? jakies nowiny od taty????

just : pokaz foto spodni w paski :)))

hahahahaha Kocurku ja jak się dosiadam do takiej puszki, obojętnie ananasów, czy brzoskwiń, to zjadam do ostatniej sztuki, bo inaczej nie przeżyję :-D i przyznaję się bez bicia lubie pociągnąć z takiej puszki :-D:-D:-D generalnie w szklance nie było by tego zapachu puszki, ale co tam :-D

Spodenki w paseczki :-D

Ostatnia edycja:
jos :-D :-) gdyby to pragnienie zalania się metaliczną glukozą nie było tak tragicznie zdesperowane, to dosłownie czysta komedia hahahahaha !!!
boogie Ty też siorbacz mały ??? :-D
wiola no masssakra - ja zazwyczaj takich rzeczy nie robię :-)

Dziewczynki - zaraz będę masowac cellulit - kupiłam sobie dwa kremy z Eveline (składniki te same co w kremach za 100zł, tylko konsystencja gorsza) - jeden chłodzący, a drugi rozgrzewający i do boju !!

Ostatnia edycja:
Just świetne :-D
to teraz moje :-)

DSC00098.jpgDSC00097.jpg Moja psina odpoczywająca po spacerku :-D
P120511_09.06.jpgP120511_09.05.jpg POdobne do spodenek Remika :-D ;-)

just : juz wiem dlaczego olwika tak chciala zobaczyc te spodenki !!!!!!!!!! slodkie sa!!!! uwielbiam marynarskie motywy :) nawet pasy czerwono biale poziome :)
i wierz lub nie ale poldeczynski dzis poszedl do zlobka w bluzeczce w poziome marynarksie bialo niebieskie pasy :))))))))))

kocurek : jak juz mowisz o kremach to ja mam do ciebie pytanie i ogolnie do ciezarnych, tych co juz rodziy !!!!
czy w ciazy uzywacie normalnych kremow na rozstepy + ujedrniajacych biust???? czy specjalnych ciazowych....???
bo ja oczywiscie jestem panikara i sie boje ze w tych "nie ciazowych" to jakas ciezsza chemia i ze to przesiaka i ma zly wplyw na dziecko... dlatego smaruje sie mustela a szczerze mysle ze te bardziej chemiczne, z ciezszej altylerii to wlasnie sa bardziej skuteczne...
no i przyznam szczerze ze nieswiadomie sprawilam sobie w marcu cudenko na biust od clarinsa za ponad 50 euro , juz je otworzylam (wiec leci czas daty waznosci) a 2 tyg pozniej bylam w ciazy!!!!!!!!!!!!!!!! i ze strachu odstawilam :)
i zal mi patrzec jak sie tak marnuje... po ciazy tego w mieisac nie zuzyje, a zuzywac przetrminowane to bez sensu... i tak nie skutkuje...
CO O TYM MYSLICIE.?????

mloda : fajne ciuszki :)))wklejajcie wklejajcie dziewczyny, ja bym cale dnie takie ciuszki mogla ogladac balsam dla duszy :)

Ostatnia edycja:
Koccurrku!!!!!! Nam ciężarnym nie wolno tych kremów z kofeiną stosować!!!!

Jos powinno się używać tych dla ciężarnych, bo niektóre kosmetyki mają dużą zawartość składników, które drażnią zmienioną hormonami skórę...

A tak przyznaję się jestem siorbacz mały i lubię tak sobie łyknąć :-D

Ostatnia edycja:
reklama
Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
Do góry