reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Rodzące i staraczki w 2011

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
hej :) melduje sie i ja :)

sle fluidki dla tych co potrzebuja ^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^

Czesc dziewczynki :-) wrocilismy poznym wieczorem, odespalam w koncu. Na wsi noca jest przerazajaco cicho i jakos spac nie moglam, chociaz wypad bardzo udany :-)
Odebralam Siersciucha od kolezanki, u ktorej juz raz byl przez 3 dni i jestem zalamana. Ona robila co mogla, nawet noce zarywala dla niego. On futerko sobie wygryzal. Domyslamy sie, ze z tesknoty. Jak tylko wzielam go na rece, usnal. Biedactwo. Spi do teraz i pomimo zakazu wchodzenia do naszego lozka, spi z nami. pojde z nim do weterynarza. Mam nadzieje, ze to nie zadne chorobsko.

Pozdrawiam

pewnie z tesknoty sobie to futerko wyzeral :( a na wsi oj tak cisza i spokoj , tylko psy szczekaja czasami :)

hej

daje tylko znac, ze zyje...
@ trwa. odstawilam termometr i wszelkie wspomagacze. odpoczywam od tematu. wroce w pelni na bb jak juz odsapne.

buziaki!

no to czekamy jak juz bedziesz gotowa wrocic do nas z nowymi silami :))

Mamcia z jednej strony rozumiem jak sie czulas, z drugiej nie potrafie jeszcze do konca sie wczuc;-)
Dzieki za bule:-D
Wlasnie zjadlam drugie sniadanko;-)
Dzwonila do mnie moja mama i prosila zebym przyszla dzisiaj do Niej z lapkiem zeby filmik z Bejbikiem pokazac:-D

tez tak mam , ze jeszcze sie nie potrafie wczuc :)
milego seansu :)

witam tez cala reszte :)
jakos weny na pisanie nie mam ....

Dziewczynki Kochane :)))) Dzień dobry, cześć i czołem :-p
Cholera ! System nam padł i dupa :(((( zaraz się ogarnę i wyślę pysiaczkowi BB czyt.: Big Belly :-D

Muszę trochę ponadrabiać ;)))

reklama
Ewula- mam nadzieje,ze u mnie też bedzie jak u Ciebie.
a od kiedy bierzesz lutke -od pozytywnego testu czy juz wcześniej brałas??

Made- no w końcu jesteś-czekamy na fotkę :)
Kocurek- smacznej kawki:)i pozdrów przyszłego tatę:)

Fotka Kochane będzie, tylko się lekko podglancuję :-p

jos - wybacz, że będę monotematyczna :zawstydzona/y: ale....kiedy wstawisz suwaczek ? ;))) Nawet nie wiem, który to już tydzień u maluszka ;)

rurka - wieści mnie doszły, że zalewasz :-D))))))) ja nic nie mówię, ale..... ;-) la la la la lala la lalala la la lala lalalala lalala la .......

mamitka - mi też miodu, mi też :-p

Kocurek - a Ty znowu czyczki pokazujesz ? :-D)))))))) a fe....a nieładnie :-p )))))))
Pysznej kawy życzę ;))))

lutke biore od testu. Wcześnie brałam sam duphaston w poprzednich cyklach,ale w tym udanym nie brałam nic;)

made : wybaczam :)
suwak bedzie po pierwszym waznym badaniu USG :) czyli na poczatku czrewca
u mnie myslalam ze juz jest od soboty 9 ty tydzien (wg kalkulatorow) ale wg gina byl jeszcze 8my i to 8t+2dni
wiec niby teraz koncowka 8 lub samiusi poczatek 9go :)

lece po podlusia, pa!

jos - bo te tygodnie to różnie liczą ;))) najpewniejszy będzie ten z USG. Trzymaj się cieplutko ;-)

mamitka - tempka super !!!!! Kciuki Kochana :)))))))

ewula - beta pięknie rośnie. Kiedy będziesz podglądać bąbla ? ;))

pysia - :-D pyszczku śliczny, witaj !

Przyszedł właśnie żakiecik ;)))) Hurrrraaaaa

Made wizualizuj bejbi, dobrze ? :-D

Joś
wracaj szybko :))

Asionek
witaj :*

Oliwka??

pysia - a Ty myślisz, że w moim wieku to jest się pięknym w pięć minut ? :-p Daj mi godzinkę :-D)))))))))

rureczka - bejbe bejbe :-D of kors !!!!

Kochane, wracam za godzinkę :)))))

Ostatnia edycja:
reklama
pysia - Dobry podkład, wspaniały tusz do rzęs, puder w kamieniu wygładzający zmarszczki, błyszczyk z nutą kolagenu.... plus cała wypłata :-D)))))))))))

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
Do góry