Asionek31
Fanka BB :)
hej melduje sie i ja
sle fluidki dla tych co potrzebuja ^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^
pewnie z tesknoty sobie to futerko wyzeral a na wsi oj tak cisza i spokoj , tylko psy szczekaja czasami
no to czekamy jak juz bedziesz gotowa wrocic do nas z nowymi silami )
tez tak mam , ze jeszcze sie nie potrafie wczuc
milego seansu
witam tez cala reszte
jakos weny na pisanie nie mam ....
sle fluidki dla tych co potrzebuja ^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^
Czesc dziewczynki :-) wrocilismy poznym wieczorem, odespalam w koncu. Na wsi noca jest przerazajaco cicho i jakos spac nie moglam, chociaz wypad bardzo udany :-)
Odebralam Siersciucha od kolezanki, u ktorej juz raz byl przez 3 dni i jestem zalamana. Ona robila co mogla, nawet noce zarywala dla niego. On futerko sobie wygryzal. Domyslamy sie, ze z tesknoty. Jak tylko wzielam go na rece, usnal. Biedactwo. Spi do teraz i pomimo zakazu wchodzenia do naszego lozka, spi z nami. pojde z nim do weterynarza. Mam nadzieje, ze to nie zadne chorobsko.
Pozdrawiam
pewnie z tesknoty sobie to futerko wyzeral a na wsi oj tak cisza i spokoj , tylko psy szczekaja czasami
hej
daje tylko znac, ze zyje...
@ trwa. odstawilam termometr i wszelkie wspomagacze. odpoczywam od tematu. wroce w pelni na bb jak juz odsapne.
buziaki!
no to czekamy jak juz bedziesz gotowa wrocic do nas z nowymi silami )
Mamcia z jednej strony rozumiem jak sie czulas, z drugiej nie potrafie jeszcze do konca sie wczuc;-)
Dzieki za bule
Wlasnie zjadlam drugie sniadanko;-)
Dzwonila do mnie moja mama i prosila zebym przyszla dzisiaj do Niej z lapkiem zeby filmik z Bejbikiem pokazac
tez tak mam , ze jeszcze sie nie potrafie wczuc
milego seansu
witam tez cala reszte
jakos weny na pisanie nie mam ....
Dziewczynki Kochane ))) Dzień dobry, cześć i czołem
Cholera ! System nam padł i dupa ((( zaraz się ogarnę i wyślę pysiaczkowi BB czyt.: Big Belly
Muszę trochę ponadrabiać ))