reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Rodzące i staraczki w 2011

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
reklama
Dzień dobry :):))))))))

rurka a dziękuję - zielono mi :-D Jak się sprawy mają??

asionek &&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&& WSZYSTKO BĘDZIE DOBRZE :))))))))))))

mama widzę, że z Ciebie typowo słoneczna istota ;))))))))))))))))))))) mi kawkę MI PROSZĘ !!!!

Kocurek- wiesz,leżeć na słonku nie lubię ,ale jak świeci gdy wstaję to poprostu radość mnie zalewa:))
a poza tym po 3 dniach 36,9 dziś 10 dni po owu tempka mi skoczyła na 37,05 więc nadzieja wróciła

juz kawkę podaję :)))
avatarek miodzio:)) od razu w oczeta rzucają sie (.)(.) ale jak masz to sie rzucają -moje ciężko znalezc:))))))))))

Ewula- witaj:)o tempce własnie napisałam prosze o &&&&&&&&&&&&

Wiola-gdzie jesteś???????????????????

mama hahahahahahaaa :-D:-D:-D:-D to moja ręka zaciśnięta po prawej, a nie (.)(.) :-D:-D:-D Zdjęcie jest z zeszłego roku i byłam szczuplak i płaszczak :-p
Ładna ta tempka kurczę .... :tak::tak::tak:

ewula cześć :-):-) jakieś nowe objawy ??????? :-):-)

Ostatnia edycja:
Kocurek- może i ręka ,ale ja tam widzę 2 bułeczki i tego się trzymam:-D:-D:-D

Pysia- cześć -no dokładnie tak mam:tak::tak:

Ewula- Ty już testowałaś:-D:-Dteraz ja z Gumisią zaszalejemy w niedzielę:tak:

reklama
:-) haha..!! mama chciałabym po urodzeniu i wykarmieniu choć w połowie takie.. chciała.... :-p

pysia spowiadaj się ze wszystkiego - nie szczędź szczegółów :-D

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
Do góry