mlodam
mama Oleńki
Wiolka jak zatęsknią to szybko wrócą :-) nie ma innej opcji ;-)
ja się odbiłam od drzwi banku, dziś do 15 pracowali
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
I tak jestem nader cierpliwaOliwka odrobinkę cierpliwości dla ukochanego ;-)
może ciapciucinko? ;-)
jos mow mi tak jeszcze lejesz miod na moje serducho:-)
a co do objawow to boli mnie podbrzusze juz 4 dzien , caly czas , brak @ i zjadla bym konia z kopytami.
mam nadzieje ze nic sobie nie ubzduralam.
Wiolka jak zatęsknią to szybko wrócą :-) nie ma innej opcji ;-)
Właśnie wstałam po małej drzemce i nie czuję się lepiej.
Mąż przywiózł Ninkę z przedszkola i stwierdził,że czegoś zapomniał więc jedzie i wróci za godzinę...z leksza trafił w zły czas więc dostał opiernicz...szybko zebrał dziewczyny i uciekł
Nawet się nie zapytał czy chcę herbaty i czy poradzę sobie z dzieciakami,czy mam siłę.Należało mu się.
Uuuuufffff padam na kocimordkę..... święta mnie definitywnie męczą od paru lat ))
Dziękuję za pamięć i zapytywanie o mnie :*** - też miałam sajgon parodniowy.... a teraz dopiero co wróciłam od taty, odebrałam go dziś ze szpitala i musiałam zadbać jak o małe dziecko.. i tak przez najbliższy tydzień będę mu wozić obiadki, robić zakupy i sprzątać bo jest bardzo słaby i obolały (podczas operacji okazało się, że miał 3 wielkie tętniaki, w tym jeden już pękający)..
Zaraz doczytam co tam u Was jeszcze słychać