reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Rodzące i staraczki w 2011

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
No my też bez pierścionka zaręczyny,w sumie to ''na zimno'' ustaliliśmy wszystko:)
A pierścionek kupiliśmy razem po wyjściu z jakiegoś meczu i to mój wybrany od dawna:)
Ech,faceci:)))

Niestety nie bardzo,my oboje jesteśmy samotnicy i znajomych nie miewamy:)
Mamy opiekunkę znajoma i czasami z nią zostawiamy dzieci ale to na kilka godzin.Wiemy,że jest jak jest i dajemy radę.Kiedyś sobie to odbijemy:))))
A tak naprawdę to bardzo marzy mi się wypad weekendowy do Paryża:))))
Nie zazdroszczę Ci tego spania,chyba bym nie wytrzymała bo sama śpię jak zabita.

reklama
oliwka : fajnie tak na spontanie :) a jaki pierscionek mialas wybrany od dawna?
mam kolezanke co ma wybrany pierscionek od jakis 8 lat i sie tego modelu dzielnie trzyma :)
a sen...ehh...ksiazke by pisac
dla takich co spia jak ja ... kazdy dzien to motywacja zeby dociagnac do wieczora a w nocy moc spac choc ciut wiecej niz poprzednio...

ps. jak bedziecie w paryzu to serdecznie zapraszam na kawe :)

ps. 2. my tez liczymy ze podroze sobie odbijemy jak dzieci beda duze i samodzielne
mocno soe tego trzymam dlatego nie chce dziecka po 30-tce ;)

Ostatnia edycja:
pieeeeeeeeeeeeeeeeekne!!!!!!!!!!!!
ja do slubu mialam bukiet, ale w ych samych kolorach : bialy i zielony :)
uwielbiam twoj pierscionek, sliczny jest!

Ja ogólnie jestem wzrokowcem,wszystko musi ładnie wyglądać:)) Nawet laptopa kupiłam bo...był ładny:)
Oddaję kompa Nince na chwilę bo marudzi...coś chce rysować i literki pisać...

Just bidulko....bardzo boli?Może jedź na pogotowie dentystyczne?

just : wspolczuje... jedyne pocieszenie to ze boli pod koniec ciazy :) a nie na poczatku gdy nie mozna dac zneiczulenia ani za bardzo nic robic...
jak bedzie bolalo to nie szczyp sie tylko na pogotowie, pod koniec ciazy moga dac znieczuelnie bez stresu i normalnie leczyc!!!!

oliwka : z netbokiem "rosy" tez mi sie zdarzylo ;) a dzialal tak z enapisalam na nim prace i poszedl w kat, takie ma tempo... ;)

Boli bo się jeszcze zdenerwowałam... Żona ojca nie wpuściła go do domu po tym wyjeździe do mnie...I teraz mieszka od czwartku u babci :wściekła/y: i generalnie jest słabo, bo kuzyn mojego współlokatora przyprowadził sobie dziewczynę na noc, a w tym samym pokoju miała spać mama i jej przyjaciel, wczorajszą noc już tam spali, chłopak nawet nie zapytał nas, czy to nie będzie jakimś faux pas, że i on i jego laska i moi goście będą spali razem.... JESTEM WŚCIEKŁA!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Ja kupiłam Booklet Nokia,niebieściutki:))) Ale dobrze mi z nim:) Na moje potrzeby jest ok:)
Biorę Gripex Noc i uciekam pod kołderkę:)
Dobranoc wszystkim.
Bogusiu,współczuję:((( Tulę*

reklama
Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
Do góry