reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Rodzące i staraczki w 2011

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
to i ja sie melduje :)
widze niezle tematy od rana ;-)
moj gin jest starszy , zle nie wyglada , ale nie moj typ chyba :-D
ale tam gdzie mieszkalam poprzednio mialam takiego gina , ze az nogi miekly normalnie :zawstydzona/y: mlodszy odemnie z 190 cm,mega blekitne oczy , ciemne wlosy i rewelacyjna twarz :)
zreszta dentysta nie lepszy hehe jak moj maz zobaczyl go to az jego wcielo z wrazenia hehe

czesc sergee , dzieki, dzis juz dobrze, widocznie wczoraj mialam jakis gorszy dzien.
jak u ciebie? jak sie czujesz? jak dajesz rade z tymi nockami?
aha asionek ja pierwsze ruchy poczulam w 15 tyg. ale to sprawa bardzo indiwidualna , kazda kobieta odczuwa je w innym czasie

dzieki Wiola za odpowiedz :)
to szybko poczulas :) fajnie tez bym chciala
narazie czuje juz taka gule w brzuchu jakby ciezarek ... i napina sie czasami

Cześć dziewczyny :-) jak tam ranek?? My już po śniadanku, szykujemy się z tatą po farby i zaczynamy działać, tzn tata działa, a ja nadzoruję :-D

widzę, że tu pustoooo..... Jednak kobietki zrobiły bunt na statku, nie ładnie, nie ładnie :no:

hej Just :) to milej pracki !! uwazaj tylko na siebie !!

Wiolcia, no jakoś muszę dać radę... Ale jeszcze tylko w poniedziałek i wtorek i urlop!!!! :-) A czuję się dobrze - tak dobrze, że gdyby nie te 7 testów to bym nie wiedziała, że w ciąży jestem ;-)

Just, ooo fajnie, że już się bierzecie za odnawianie! :-) :tak: Jak Kosmonauta? :rofl2:

witaj :)
oby juz tak zostalo , bo mdlosci sa okropne :/ blee

No jestem i ja:-D Dziewczyny musze się wziąć za jakieś świąteczne porządki a tak mi się nie chce, która mi pomoże???????:confused::baffled:

no ja nie pomoge :) za daleko no i sama mam lenia hehe
kiedy do gina idziesz ?? :)

Dzień dobry :)

asionek mi się wydaje, że ja od tygodnia czuję od czasu do czasu - to są nowe doznania, nie takie jak przy perystaltyce... a więc myślę, że to już TO :) :) :) Ale nie mam 100% pewności ;)
Jestem w 15 tyg.

Widzę, że sporo nas tu "dysfunkcyjnych" - dołączam jako dziecko i eks żona ;)) nie chodziło o alkohol - chociaż i ten problem znam z autopsji, bo dotyczył bliskiej osoby, która spędzała z nami weekendy zawczasu... Jestem przewrażliwiona, gniewna (wręcz nienawistna) i cholernie uprzedzona do związków - na szczęście Grzesiek jest totalnym przeciwieństwem mojego męża :).... A tatów mam dwóch - jeden to bio, którego na oczy nie widziałam, mimo że mieszka 3 km stąd ;)))) Drugi to tata "z odzysku" - taki przyjaciel rodziny po burzliwych latach z moją mamą ;))))

hmmm moze i dla mnie ten 15tc bedzie szczesliwy :)
no sporo nas niestety
ogolnie wsrod moich znajomych tez to samo ... albo DDA , albo po inych powanzych przejsciach ,rodzice po rozwodzie itd.
jakies dziwne czasy nastaly

Witam :))))

Kocurek - ty to umarłego do życia przywrócisz :-))))

Kochane, rozłożyło mnie na cacy, jakieś dziadostwo się przyplątało, wywołało okropny ból gardła, kaszel, tak, że moje samopoczucie zostało totalnie zawirusowane :(((
No ale lepiej teraz niż przed samymi świętami ;-) No!
Poczytam co się działo...chyba, że mi, jakaś miła duszyczka streści ;)))

hej :)
zdrowka kochana duzo !!!!
widze , ze juz doczytalas mniej wiecej co sie dzialo ...

A ja siedzę jak na szpilkach...czekam niby na @ a z drugiej strony nie chcę jej...
Może któraś oglądała wczoraj na dwójce o 19stej serial polski o dwóch rodzinach?? (zapomniałam tytułu:wściekła/y:)

no to &&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&& :)))

Witam Was dziewuszki :-) Kochaniutkie, KOCURKU lub WIOLU, ogolnie babeczki, ktore juz rodzily.... ruchy mojego synusia zmienily sie z kopniaczkow na takie jakby wiercenie sie, choc czasem dostaje kopniaka. Brzuch moj przybiera rozmaite ksztalty, a czasem wyglada to tak jakby moj synus 'prostowal kosci'- zastyga na chwilke w jakiejs pozycji wbijajac mi konczyne w pecherz, zoladek lub po prostu sprawdzajac rozciagalnosc mojego brzucha. heh Mialyscie tak? ASIONKU ja ruchy zaczelam czuc w 15tym tygodniu. Bylo to takie jakby muskanie.
A tak poza tym to KOCHAM MOJEGO MEZCZYZNE.....! :-)

ooo i nastepna w 15tc , kurcze no cos moze w tym jest ;))
jakie slodkie wyznanie od rana :))

Asionek zwolniłam się na stałe. Pracuję do końca kwietnia, później 2 tyg urlopu i koniec pracy :)) i wolne do września!!!!!!!!!!!!!

no to odpoczywaj w takim razie ile wlezie i oby nastepna praca byla lepsza dla ciebie !! :))

made no może już Wam nie ucieknę :-):-):-)
a ja mialam dziś straszny sen, śnil mi się pogrzeb znajomej, tysiące ludzi, orkiestra itd... wrrr... koszmar jakiś

co za sen :szok:
mi sie snil moj dzidziol jak sie ruszal :) ale to bylo tak dziwne uczucie , ze do teraz je pamietam :))

To ja ogłaszam KONKURS !!!! "Pokaż swojego gina " - można przesyłać rysunki, obrazki...właściwie technika dowolna, ale na wygraną mają szanse tylko fotografie :-D)))

:-D narazie mamy jednego kandydata :))

ło matko! :shocked2: no pięknie, pięknie. Wy chodzicie do tych lekarzy na badania, tak? :cool2:;-)
Ja do tej pory chodziłam do babki, ale w invimedzie poznałam już pana doktora i mój Kuba też go poznał. No ja nie wiem, baby się nim zachwycają (pod względem fizycznym), a dla mnie przeciętniak, byle doprowadził do celu ~~0 ~~0 ~~0 mojego wMka i jak będę zaciążona to go pokocham :-D;-)
a nie wiem czemu, jak go zobaczyłam na zdjęciu ze strony kliniki, to jakoś się przeraziłam :sorry2:
Ale... zrobiłam już skany, mail wysłany i czekam na odpowiedź
:tak:

made, to ja zaczynam ha ha ROBERT GIZLER - Invimed

nie no doktorek wyglada bardzo sympatycznie :)))
niezle jaja jakby weszli i zobaczyli jakie konkursy robia staraczki :-D

reklama
Sam już nie wiem, czy ja sobie to wszystko wmawiam czy tak jest:wściekła/y:
Brzuch nigdy mnie tak nie bolał.....no i ten ból jest dziwny....

Jak cholera mnie kusi, ale jak jutro nie będzie @ to zrobię w niedzielę test.

Wczoraj miałam negatywny...

no to trzymam kciuki, zeby cholera nie przylazła i za pozytyw w niedziele!!! &&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&

Asionek dzięki za &&&
Kurcze jak mnie brzuch ciagnie....:baffled:

nie ma za co :)
a te ciagniecie to ja tez mialam :) po tym sie skapnelam , ze moze jednak w ciazy jestem , bo nigdy przed @ tak nie mialam :)
takze nadzieja jest !!! :)

Nie ma mnie - robię makowiec zawijany ;)

zjadlabym sobie makowca !! juz tak dawno nie jadlam :(( a tak lubie
moze zalapie sie na kawalek ?? :)

wrocilam...
bylam niania przez 2 h...
a teraz probowalam uspic Iwe ale dalam za wygrana jak zacezla sie smiac do mnie i calowac
a ja robie babeczki tzn zaczynam wlasnie

reklama
Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
Do góry