Asionek31
Fanka BB :)
to i ja sie melduje
widze niezle tematy od rana ;-)
moj gin jest starszy , zle nie wyglada , ale nie moj typ chyba
ale tam gdzie mieszkalam poprzednio mialam takiego gina , ze az nogi miekly normalnie mlodszy odemnie z 190 cm,mega blekitne oczy , ciemne wlosy i rewelacyjna twarz
zreszta dentysta nie lepszy hehe jak moj maz zobaczyl go to az jego wcielo z wrazenia hehe
dzieki Wiola za odpowiedz
to szybko poczulas fajnie tez bym chciala
narazie czuje juz taka gule w brzuchu jakby ciezarek ... i napina sie czasami
hej Just to milej pracki !! uwazaj tylko na siebie !!
witaj
oby juz tak zostalo , bo mdlosci sa okropne :/ blee
no ja nie pomoge za daleko no i sama mam lenia hehe
kiedy do gina idziesz ??
hmmm moze i dla mnie ten 15tc bedzie szczesliwy
no sporo nas niestety
ogolnie wsrod moich znajomych tez to samo ... albo DDA , albo po inych powanzych przejsciach ,rodzice po rozwodzie itd.
jakies dziwne czasy nastaly
hej
zdrowka kochana duzo !!!!
widze , ze juz doczytalas mniej wiecej co sie dzialo ...
no to &&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&& ))
ooo i nastepna w 15tc , kurcze no cos moze w tym jest )
jakie slodkie wyznanie od rana )
no to odpoczywaj w takim razie ile wlezie i oby nastepna praca byla lepsza dla ciebie !! )
co za sen
mi sie snil moj dzidziol jak sie ruszal ale to bylo tak dziwne uczucie , ze do teraz je pamietam )
narazie mamy jednego kandydata )
nie no doktorek wyglada bardzo sympatycznie ))
niezle jaja jakby weszli i zobaczyli jakie konkursy robia staraczki
widze niezle tematy od rana ;-)
moj gin jest starszy , zle nie wyglada , ale nie moj typ chyba
ale tam gdzie mieszkalam poprzednio mialam takiego gina , ze az nogi miekly normalnie mlodszy odemnie z 190 cm,mega blekitne oczy , ciemne wlosy i rewelacyjna twarz
zreszta dentysta nie lepszy hehe jak moj maz zobaczyl go to az jego wcielo z wrazenia hehe
czesc sergee , dzieki, dzis juz dobrze, widocznie wczoraj mialam jakis gorszy dzien.
jak u ciebie? jak sie czujesz? jak dajesz rade z tymi nockami?
aha asionek ja pierwsze ruchy poczulam w 15 tyg. ale to sprawa bardzo indiwidualna , kazda kobieta odczuwa je w innym czasie
dzieki Wiola za odpowiedz
to szybko poczulas fajnie tez bym chciala
narazie czuje juz taka gule w brzuchu jakby ciezarek ... i napina sie czasami
Cześć dziewczyny :-) jak tam ranek?? My już po śniadanku, szykujemy się z tatą po farby i zaczynamy działać, tzn tata działa, a ja nadzoruję
widzę, że tu pustoooo..... Jednak kobietki zrobiły bunt na statku, nie ładnie, nie ładnie
hej Just to milej pracki !! uwazaj tylko na siebie !!
Wiolcia, no jakoś muszę dać radę... Ale jeszcze tylko w poniedziałek i wtorek i urlop!!!! :-) A czuję się dobrze - tak dobrze, że gdyby nie te 7 testów to bym nie wiedziała, że w ciąży jestem ;-)
Just, ooo fajnie, że już się bierzecie za odnawianie! :-) Jak Kosmonauta?
witaj
oby juz tak zostalo , bo mdlosci sa okropne :/ blee
No jestem i ja Dziewczyny musze się wziąć za jakieś świąteczne porządki a tak mi się nie chce, która mi pomoże???????
no ja nie pomoge za daleko no i sama mam lenia hehe
kiedy do gina idziesz ??
Dzień dobry
asionek mi się wydaje, że ja od tygodnia czuję od czasu do czasu - to są nowe doznania, nie takie jak przy perystaltyce... a więc myślę, że to już TO Ale nie mam 100% pewności
Jestem w 15 tyg.
Widzę, że sporo nas tu "dysfunkcyjnych" - dołączam jako dziecko i eks żona ) nie chodziło o alkohol - chociaż i ten problem znam z autopsji, bo dotyczył bliskiej osoby, która spędzała z nami weekendy zawczasu... Jestem przewrażliwiona, gniewna (wręcz nienawistna) i cholernie uprzedzona do związków - na szczęście Grzesiek jest totalnym przeciwieństwem mojego męża .... A tatów mam dwóch - jeden to bio, którego na oczy nie widziałam, mimo że mieszka 3 km stąd ))) Drugi to tata "z odzysku" - taki przyjaciel rodziny po burzliwych latach z moją mamą )))
hmmm moze i dla mnie ten 15tc bedzie szczesliwy
no sporo nas niestety
ogolnie wsrod moich znajomych tez to samo ... albo DDA , albo po inych powanzych przejsciach ,rodzice po rozwodzie itd.
jakies dziwne czasy nastaly
Witam )))
Kocurek - ty to umarłego do życia przywrócisz :-))))
Kochane, rozłożyło mnie na cacy, jakieś dziadostwo się przyplątało, wywołało okropny ból gardła, kaszel, tak, że moje samopoczucie zostało totalnie zawirusowane ((
No ale lepiej teraz niż przed samymi świętami ;-) No!
Poczytam co się działo...chyba, że mi, jakaś miła duszyczka streści ))
hej
zdrowka kochana duzo !!!!
widze , ze juz doczytalas mniej wiecej co sie dzialo ...
A ja siedzę jak na szpilkach...czekam niby na @ a z drugiej strony nie chcę jej...
Może któraś oglądała wczoraj na dwójce o 19stej serial polski o dwóch rodzinach?? (zapomniałam tytułu)
no to &&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&& ))
Witam Was dziewuszki :-) Kochaniutkie, KOCURKU lub WIOLU, ogolnie babeczki, ktore juz rodzily.... ruchy mojego synusia zmienily sie z kopniaczkow na takie jakby wiercenie sie, choc czasem dostaje kopniaka. Brzuch moj przybiera rozmaite ksztalty, a czasem wyglada to tak jakby moj synus 'prostowal kosci'- zastyga na chwilke w jakiejs pozycji wbijajac mi konczyne w pecherz, zoladek lub po prostu sprawdzajac rozciagalnosc mojego brzucha. heh Mialyscie tak? ASIONKU ja ruchy zaczelam czuc w 15tym tygodniu. Bylo to takie jakby muskanie.
A tak poza tym to KOCHAM MOJEGO MEZCZYZNE.....! :-)
ooo i nastepna w 15tc , kurcze no cos moze w tym jest )
jakie slodkie wyznanie od rana )
Asionek zwolniłam się na stałe. Pracuję do końca kwietnia, później 2 tyg urlopu i koniec pracy ) i wolne do września!!!!!!!!!!!!!
no to odpoczywaj w takim razie ile wlezie i oby nastepna praca byla lepsza dla ciebie !! )
made no może już Wam nie ucieknę :-):-):-)
a ja mialam dziś straszny sen, śnil mi się pogrzeb znajomej, tysiące ludzi, orkiestra itd... wrrr... koszmar jakiś
co za sen
mi sie snil moj dzidziol jak sie ruszal ale to bylo tak dziwne uczucie , ze do teraz je pamietam )
To ja ogłaszam KONKURS !!!! "Pokaż swojego gina " - można przesyłać rysunki, obrazki...właściwie technika dowolna, ale na wygraną mają szanse tylko fotografie )))
narazie mamy jednego kandydata )
ło matko! no pięknie, pięknie. Wy chodzicie do tych lekarzy na badania, tak? ;-)
Ja do tej pory chodziłam do babki, ale w invimedzie poznałam już pana doktora i mój Kuba też go poznał. No ja nie wiem, baby się nim zachwycają (pod względem fizycznym), a dla mnie przeciętniak, byle doprowadził do celu ~~0 ~~0 ~~0 mojego wMka i jak będę zaciążona to go pokocham ;-)
a nie wiem czemu, jak go zobaczyłam na zdjęciu ze strony kliniki, to jakoś się przeraziłam
Ale... zrobiłam już skany, mail wysłany i czekam na odpowiedź
made, to ja zaczynam ha ha ROBERT GIZLER - Invimed
nie no doktorek wyglada bardzo sympatycznie ))
niezle jaja jakby weszli i zobaczyli jakie konkursy robia staraczki