reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Rodzące i staraczki w 2011

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
Witam;)

Mogę się do was przyłączyć?
Od następnego cyklu zaczynamy starania;)
jak się wstawia podpis? tzn nie wiem w którym miejscu na forum wkleić linka :confused:

oooo chyba się jednak udało z podpisem.. a to dziwne bo na wątku regionalnym się nie pokazuje ;)

reklama
hello kobitki:tak:!melduję się po świętach:tak::-).niedawno wróciliśmy od rodziców,troche
odpoczęliśmy,ale przez tą dzisiejszą pogodę jestem jakaś wypluta...poza tym ciągle mnie mdli,raz bardziej,raz mniej,no może wczoraj miałam lepszy dzień:tak:.zauważyłam,że czasem jak mnie mdli,to coś zjem i troche mi pomaga:-)
zapmarta następną wizytę u ginka mam 13.04 i wtedy założy mi kartę ciązy.fasolki nie widziałam,bo powiedział,że usg dopiero w 11-13 tyg:wściekła/y:.cieszę się ,że Karolek ładnie śpi:tak::-)
marylka to widzę szalejecie:tak::-),a co:-D
sol czym Ty sobie to zrobiłaś:szok:??????????wszystkiego naj naj dla Karoli:tak::-)
agnieszka współczuję złego samopoczucia.szkoda,że już urlop Ci się kończy...życzę spokojnej podróży:tak::-)
asiuasiu witaj:tak:.czekamy na nowy suwaczek ze starankami,bo pisałaś że wcześniej zaczynacie:tak:
wiola jak tam w PL?????mam nadzieję,że podróż była spokojna i Iwonka jakoś przeżyła:tak::-)
mama05 wróciliście już z "wakacji"???
lorelain pewnie,że możesz dołączyć:tak:.witam wszystkie nowe staraczki i ŻYCZĘ POWODZENIA:tak::-)
joaśka20 z tego co zrozumiałam,to jesteś w ciąży,tak?w takim razie GRATULUJĘ;)))

Ostatnia edycja:
Witam po świętach.
Nie mam czasu nawet poczytać..... u mnie okres przyszedł jak w zegarku :crazy:
Pozdrawiam Wszystkich serdecznie;-)
i witam nowe staraneczki, trzymam kciuki :)

WITAM SIE PO POWROCIE:tak::tak:dojechalismy szczesliwie,policji malo bo tylko w 4 miejscach...i choc jestem padnieta to nie moglam do Was nie zajrzec;-)steskniam sie ,ze szok!!!!!za moimi kochanymi dziewczynami:tak::-Dbardzo chce nadrobic co tam sie dzialo jak mnie z Wami nie bylo-widzialam jedynie,ze Bibinka ma PIEKNY CIAZOWY SUWACZEK:cool2:sciskam Was i postaram sie znalezc stronke na ktorej bylam ostatni raz:-Dbede szukac i zagladac do Was:tak:

Ostatnia edycja:
BIBINKA- no fakt za duzo nie bylo do nadrabiania i z jednej strony to dobrze:tak::-Dwidze,ze sporo nowych dziewczyn dolaczylo-super-piszcie kobietki;-)JOASKA 20- G R A T U L U J E !!!!! SZYBKO CI POSZLO- ledwo do nas dolaczylas a tu juz fasolka!!!!!!przeslij nam tu ciazowe fluidki :tak::tak::tak::tak: ide poczytac Zuzi przed snem.potem wlece;-)

bibinka - kremem do depilacji :-p

Idę spać bo padam na ryjek - siekły mnie te leki które mi podali w szpitalu.

Widzę, że tutaj nawet ruch jest ....fajnie :-)
Młody już śpi, a w kość nam ostanie daje bo wszedł w fazę buntu 2-latka, zawsze był typowym aniołkiem to nie przyzwyczajona jestem :rofl:
Oby jutro słoneczko było to bym go wzięła na plac zabaw przetyrać a jak się w chałupie kisi to go roznosi :baffled:
Święta nawet całkiem się udały, był fajny klimat bo synek już trochę rozumny. Pomagał piec mazurka, malował jajeczka i stroił koszyczek. W kościele dobrał się do czekoladowe jajka i wydłubywał ze środka czekoladę paluchem to 40 minut spokoju w kościele było ;)

Może napisze troszkę o sobie ;)
Od września szukałam pracy, ale bezskutecznie w związku z tym postanowiliśmy z mężem , że najpierw odchowam dzieci a potem pójdę do pracy ;)
W czerwcu się bronie na uczelni, wcześniej broniłam się dzień po porodzie... młody taki numer mi wykręcił :szok:Obiecałam sobie, że nigdy więcej, no ale nawet jakbym teraz była w ciąży to już chyba dotrwam do czerwca :-)
Parę razy chciałabym spróbować celować na dziewczynkę, a potem to już co Bozia da, chodź jakby był chłopczyk to też fajnie bo dwaj chłopaki zawsze się prędzej dogadają, no a poza tym to wiadomo - wersja ekonomiczna :-D

LORELAIN- no niestety tak to jest,ze Aniolek czesem rogi dostaje;-):tak:ale bunt 2latka w koncu minie i wroci Twoj spokojny synek:tak:ja mam parke i teraz Kto bedzie to sie okaze jak juz fasolka bedzie-my na zadna plec nie "celowalismy"-tak wyszlo i jest super!!!!:-Dmy zaczynamy na poczatku czerwca jak odstawie hormony:tak:ja w lipcu koncze 31lat:baffled:ale duchem jestem mloda:-D:-D:-Dmąż ma 38( 19 kwietnia skonczy...) ZAPMARTA,NIKA,MARYLKA- dziekuje Wam sloneczka za sms'ki:tak:bylo mi bardzo milo,ze o mnie pamietacie:tak::-Dniestety rodzice mieszkaja w dolinie i tam kiepsko z zasiegiem-Plus i Era OK a Orange niestety kicha...ale juz jestem pod kompem i nigdzie sie nie wybieram:tak:JOSEPHINE,WIOLKA- fajnie,ze sie odezwalyscie:tak:ASIUASIU- zmien sobie suwaczki bo Ci na nowo do slubu odlicza:-Dchyba,ze o czyms nie wiemy;-);-)

reklama
Święta , święta i po świętach:-( Przez świeta było tu cicho ale widzę że zaczął się ruch:-)
ZAPMARTA - tu w Norwegii nie ma tradycji święcenia ale są polskie kościoły gdzie można się udać z koszyczkiem i go poświęcić:tak: i zanim wyszłyśmy z kościoła Pati wcięła zajączka z czekolady;-)
pogoda dopisala i mozna było się wybrać na długi wiosenny spacer:-)

MARYLKA - no to szalejecie;-) i bardzo dobrze:-D:-D:-D

AGNIESZKA - kuruj się bidulko:-( szkoda że choroba zepsuła ostanie dni urlopu

SOL - a nie sprawdziłaś tego kremu wcześniej?

Witam nowe staraczki:-)

MAMA - jak nie pamiętać o Tobie? :happy2:a j już myslałam że coś poknociłam i sms nie doszedł:sorry2:

Ostatnia edycja:
Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
Do góry