reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Rodzące i staraczki w 2011

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
Mam nadzieję, że moje dzidzi już mieszka w moim brzuszku. Ale z drugiej strony, to staramy się dopiero tydzień. ;-) No cóż, życzę Wam owocnych staranek. A jeśli chodzi o mnie to po jutrze mam przewidywaną miesiączkę, więc sie okaże. Zastanawiam się nad pójściem do ginekologa, może coś doradzi. :-)

reklama
Witam Was dziewczynki :)
Można się dołączyć ?? Starania zaczniemy dopiero za jakiś czas, ale mam nadzieję, ze mamą zostanę jeszcze w 2011 roku :D

A ja witam sie w niedziele i pozdrawiam wszystkie nowe staraczki :) i zycze nam wszystkim owocnych staranek kiedy tylko chcemy :)))
Ja nadaje prosto z lozka. Kimalam juz przed tv ale wpadlam pod prysznic i mnie pobudzilo na maxa. No niestety moj juz spi tu obok i lipa. Patrze wiec w telefon.

Kochane moje:-D
Pozdrawiam Was wszystkie i życzę owocnych staranek. Jak już się postarałam. Dziś zrobiłam test. Pozdrawiam.

Ostatni dzień Świąt - nareszcie.
W piątek o 21 wylądowałam na SOR. Dostałam pełno leków domięśniowo i dożylnie i jakoś powoli poparzenie ustępuje. Miałam poparzenia chemiczne od nadgarstków do barków z ostrą reakcją alergiczną. Wyszłam ok 2 w nocy. Dobrze że mnie nie zatrzymali na oddziale bo nie było by halo. Ale za to widziałam Toma Cruise w młodszej wersji :-D - no mówię wam - jedne z policjantów był - no skóra zdjęta z tego aktora a na dodatek ten sam wzrost :-D Gapiłam się na niego jak głupia :-p Ale nawet uśmiech miał identyczny :-D
Jeszcze mnie piecze ale już jest w miarę ok. :tak:

Witam nowe staraczki :tak:;-)

Idę coś podlać - np kwiatki :-D

hejka
Święta święta i już prawie po świętach...:)
U mnie ok,jutro o 20.25 mam samolot do UK,dziś po południu zaczynam pakowanie...także jutro opuszczam już mój rodzinny kraj i czas wrócić do codziennego życia i pracy...
Nadal męczę się z kaszlem,urlop nie zbyt się udał bo cały drugi tydzień urlopu przechorowałam:(
A co u was kochane,jak mijają święta?
Sol dobrze że Cię nie zostawili w szpitalu bo byś miała święta że hoho...:(
Witam także nowe staraczki i życzę powodzenia:)

Pozdrawiam was:)

Witam,
Kurcze ja zabiegana przez cały czas, nawet w Wielkanoc nie odpoczęłam :)
Tutaj wiele nowych staraczek się pojawiło, a ja nie kulturalna się nie przywitałam. Dlatego teraz witam wszystkie przyszłe mamusie, które zawitały na wątek mamuś 2011. Obyśmy wszystkie urodziły zdrowe maluszki w przyszłym roku(co niektóre mogą urodzić już w tym :) )
Ja jak zwykle na chwilę, mąż w pracy to i ja mam czas na zaglądnięcie na BB i nadrobienie, chociaż mnóstwo stron naprodukowałyście.
Pozdrowienia i mokrego dyngusa (to szczęście może przyniesie ) :):)

Hej :)
A myśmy dzisiaj mieli ambitne plany żeby pójść na spacer i pozwiedzać okolice heh, przeprowadziliśmy się do nowego mieszkania we wrześniu i aż wstyd się przyznać, nie byliśmy w pobliskim parku ani razu, no ale z naszych planów chyba nic nie wyjdzie, bo pogoda jakaś średniawa, a poza tym mój małż nadal spi, pffffff ;)

Sol, no to nieźle Ci się święta zapowiadały, mam nadzieję, że już dochodzisz do siebie, chociaż jak kwiatki podlewasz, to chyba nie jest źle ?? ;)

czesc dziewczyny wpadlam zlozyc wam zyczenia owocnych swiat kochane my oficjalne staranka zaczelismy od wczoraj przepraszam ze nie zagladam ale praca slub itp postaram sie nadrobic pozdrawiam was :-)

reklama
Witam nowe staraczki i te dotychczasowe również :):):)

Zapmarta: tak na szczęscie marzec lepszy od lutego był no i wiesz standarowo mam nadzieje że kwiecień będzie jeszcze lepszy , no najważniejsze żeby nie był gorszy :):)

Sol: to coś ty robiła że się poparzyłaś?? mi tel padł a ładowarka oczywiście w sklepie leży :(:(

My zmezem święta rodzinnie :) dziś rano nawet niekontrolowany przypływ emocji był bez gumki :):) - jeszcze nawet dni płodnych nie mam a mój mężulek już mi mówi że ostatnio stwierdził że jak będzie chłopak to nazwiemy go Bartek :) - po jego ulubionym kuzynie :) a ja myślałam że to ja jestem szurnięta :):):) i powiedziałm że ok bo akurat na chłopca nie mogłam imienia wymyśloić :):) a on i co myślisz będzie za 9 m-cy a ja mówie że chyba nie bo dni płodnych nie mam a on acha a ja już się oswoiłaem z tą myślą :) no nic będziem działać :):):):) mój kochany szajbus :):)

Aguś: super że do nas zajrzałaś :):):) i gratulacje z okazji slubu :):):)

znikam do mojego mężulka papatki :):) do jutra :)

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
Do góry