balbinka- a no co się masz szczepić, bo jak na żóltaczke,a byłąś juz kiedys szczepiona, to teraz dostaniesz tylko jedną przypominającą - 50 zł kosztuje i chyba powtórza wtdey przeciwciała, żeby zobaczyc czy nie trzeba dawac koljenej dwaki. Jestem w temacie , bo dziś byłam się szczepić :-) A co do tej nutelli, to smaka mi jka cholera narobiłaś ... piękna pogoda nam się zrobiła, wreszcie ciepełko, psiaki Twoje chyba na dworze teraz szaleją ? ...
- Status
- Zamknięty i nie można odpowiadać.
reklama
O
oliwkakarolina
Gość
Hej Palemka)) Ja dzisiaj byłam na spacerze z psami Pogoda dopisywała a teraz brrrrr, zimno się robi,musiałam w kominku rozpalić.
mama05
prrrryy szaaaalona :))
mamita ty cos pedzisz w tych roslinkach ?? to nie ejst w pleni normalne
GUMISIA- yyyyyyyyyyyyyy-ale co nie jest normalne ???
BALBINKA- dziekuje ze &&&&&&&&&&&
balbinka- a no co się masz szczepić, bo jak na żóltaczke,a byłąś juz kiedys szczepiona, to teraz dostaniesz tylko jedną przypominającą - 50 zł kosztuje i chyba powtórza wtdey przeciwciała, żeby zobaczyc czy nie trzeba dawac koljenej dwaki. Jestem w temacie , bo dziś byłam się szczepić :-) A co do tej nutelli, to smaka mi jka cholera narobiłaś ... piękna pogoda nam się zrobiła, wreszcie ciepełko, psiaki Twoje chyba na dworze teraz szaleją ? ...
Na żółtaczkę typu B. Z tym, że ja kurcze nie pamiętam czy byłam szczepiona Wiem, że był zamiar taki w '97r. czyli 14 lat temu. A jeśli tak, to powinno to być w karcie szczepień. Chociaż... W tedy była u nas moja babcia, która jest-była pielęgniarką i jak coś to ona mogła nas szczepić, ale wątpię żeby pamiętała, bo w sobotę kończy 86lat. Tzn. ona jest w super formie, ale skoro ja nie pamiętam to wątpię żeby ona pamiętała, no chyba że to jest w mojej karcie szczepień
A nutelle robiłam z tego przepisu Krem z orzechów laskowych i czekolady tylko dałam jednak 50-50 gorzkiej i mlecznej czekolady. Polecam ten przepis, mi bardzo smakuje
S
Sol
Gość
I krecha Idę świętować - dziękuję za kciuki Męża pogoniłam po test i zrobiłam żeby skończyć tą nerwówkę.
jestem
dorawal nas deszcz w drodze powrotnej
w sumie mnie, bo poldek pod kapa
mama : do dziela; trzymam &&&&&
a ja jutro jestem slomiana wdowa, F. wyjezdza na 2 dni do londynu, i w przyszlym tyg. tez na 2 dni ale nie pamietam juz gdzie
sol : &&&& za I kreche... tez nigdy nie myslalam ze na BB bede trzymac kciuki za negatywny wynik
oliwka : super! gratulacje! A ze szkola na pewno nie bedzie problemu, skoro nie mozesz jej dowozic, nie mas zprawka to tym bardziej! a dziecko ma obowiazek chodzenia do szkoly, wiec przenioesc musza!
witam reszte babeczek
dorawal nas deszcz w drodze powrotnej
w sumie mnie, bo poldek pod kapa
mama : do dziela; trzymam &&&&&
a ja jutro jestem slomiana wdowa, F. wyjezdza na 2 dni do londynu, i w przyszlym tyg. tez na 2 dni ale nie pamietam juz gdzie
sol : &&&& za I kreche... tez nigdy nie myslalam ze na BB bede trzymac kciuki za negatywny wynik
oliwka : super! gratulacje! A ze szkola na pewno nie bedzie problemu, skoro nie mozesz jej dowozic, nie mas zprawka to tym bardziej! a dziecko ma obowiazek chodzenia do szkoly, wiec przenioesc musza!
witam reszte babeczek
balbi - dziś juz na to nie mam siły (krem) ale jutro ... może zrobie, tymczasem lece po kakaowe mleczko w tubce hehehehe
A masz miec jakąs opercaję, że chcesz szczepionke brac ?
oliwka - czesc skarbie, no zapomnialam, ze masz psiaki tez, wypadło mi z dyńki całkowicie, oj jak ja Wam tych psiaków zazdroszczę, jak juz w koncu dorobimy się domku jednorodzinnego, to tez będę miala i to hodowlę sobie zrobię Dogue de Bordeaux !!! Mi się baaaardzo podobają - tylko się slinią ... trudno
mamitka - a mi wszystkie kwiatki opadły ze storczyka ??????????
sol - jakie to życie zabawne, Ty się cieszysz z jednej krechy, a mi sie rano swiat walił - ha !!! Dobre !!!
A masz miec jakąs opercaję, że chcesz szczepionke brac ?
oliwka - czesc skarbie, no zapomnialam, ze masz psiaki tez, wypadło mi z dyńki całkowicie, oj jak ja Wam tych psiaków zazdroszczę, jak juz w koncu dorobimy się domku jednorodzinnego, to tez będę miala i to hodowlę sobie zrobię Dogue de Bordeaux !!! Mi się baaaardzo podobają - tylko się slinią ... trudno
mamitka - a mi wszystkie kwiatki opadły ze storczyka ??????????
sol - jakie to życie zabawne, Ty się cieszysz z jednej krechy, a mi sie rano swiat walił - ha !!! Dobre !!!
reklama
O
oliwkakarolina
Gość
Josephine )) Dzięki Jutro będzie różowiutka torebusia) Z łóżka musiałam zrezygnowac....piętrowe i owszem ale dla jednego dziecka
Muszę kupić nowe.Trzeba do Ikei jechać.
Sol ))
Palemko Polecam tosa inu )) Moja Zara jest tej rasy
Muszę kupić nowe.Trzeba do Ikei jechać.
Sol ))
Palemko Polecam tosa inu )) Moja Zara jest tej rasy
- Status
- Zamknięty i nie można odpowiadać.
Podziel się: