reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Rodzące i staraczki w 2011

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
No właśnie Lil -ja się boję właśnie o ciebie-bo wiem jak ostatnio to wszystko przeżywałaś, ale będę trzymać kciuki aby wszystko było oki

Mamo -ja poproszę kawki, a masz może jeszcze serniczka lub cos słodkiego bo ja mam właśnie głód cukrowy:-)

reklama
pok, paulina : hej :)

lil : zdrowka dla synka! :)
mama : ja chce kaaaaaaaaaaaaaaaawyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyy!! wlasnie zjadlam obiad, idealna pora na kawe :)
po poludniu ide zapisac mojego DUZEGO SYNKA DO PRZEDSZKOLA... boooszzzz kiedy to zlecialo????? :(((((((((((((((((
poza tym mam mase roboty przed wyjazdem, ale na luziku , powli dam rade, a jak nie dam to zaleglosci nie zajac - nie uciekna, dokoncze po urlopie :)

GUMISIA- cześć slonko:) ja jak nie dostane @ 1 marca to 2 -go testuje..
JOS,POK,MLODA- witajcie :)
LIL- &&&&&&&&&&&&&&&&&zeby bylo si!!

PAULINA- cześć-mam jeszcze 3 kawalki sernika i duuużą paczke delicji pomarańczowych i czekoladę Milkę i kamyczki i minn2 żujki:)) co chcesz ??

JOS- no to emocje Cie czekają przy zapisywaniu-mi lzy polecialy jak wyszlam z przedszkola-to masakra jak ten czas śmiga....

i juz wstawiam na kawe dla Was

Ostatnia edycja:
hej hej :)

lil - dziekuje za tak mily komplement :) troche sie wzruszylam :)

oj ja testuje za 2 tygodnie najwczesniej. poki co testy owu negatywne i jak na zlosc dzisiejsze mierzenie temp sie nie udalo. cos przeklikalam pewnie przez sen w termometrze i skasowalo. kurcze.

za kawke dziekuje mamita ale moge z kolei zaoferowac pączki - jeszcze kilka zostało :)

POK- ja juz dziś drożdzówkę zjadlam i pączka serce polane czerwonym lukrem-więc pękam..
więc na ta chwilę slodkiemu mówię STOP :)))
I BEDZIEMY TESTOWALY PODOBIE :)

hmm to tak ja kolo 25 lutego,
pok kolo 1 marca
mamita 2 marca
wiola 3 marzec
rurka o ile dobrze pamietam (?) 4 marca
i zostala agapa :) ale sie bedzie dzialo
a nie przepraszam jeszcze edytka tak ??
to dziewczynki dopisac sie terminem

pok : dawaj paaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaczki !!!!!!!!!!!!! hahahaha sie ukrylas z nimi :) mniaaaam!!!! :)

mama : zapisy sa w urzedzie miasta wiec narazie nie bede widziec przedszkola
pozniej : kwiecien-maj spotkanie z dyrektorka, zobacze jak to wyglada
ale wiem ze najgorszy bedzie 1szy wrzesien, pojsc pod ta brame i go tam zostawic
.. jezu... nie dam rady...juz mi sie plakac chce na sama mysl a jak tu sie zebrac i pokiwac reka i stamtad odejsc...
dobra nie mysle lepiej juz.... mam jeszcze kilka m-cy....

Paulinka, Wiolka, Jos - dzięki w ogóle za życzenia zdrówka dla synka. Energię to on ma! A choroby to nas w tym sezonie tylko na chwilę zostawiają i potem znowu wracają.
Paulinka przeżywałam ostatnio bardzo, bo nie byłam w ogóle gotowa na takie coś, teraz myślę, że jakoś inaczej by było, ale obym nie musiała sprawdzać :))
Mamuś ja o kawkę poproszę :)))
Gumisia niezłe zestawienie terminów testów - już zaciskam kciuki mocno mocno! Jeju jak ja bym chciała, aby wszystkim wyszły testy pozytywne!
Poczku to nie tyle komplement co stwierdzenie faktu, starasz się już długo i się nie poddajesz i jeszcze innych pocieszasz! Chcę brać z Ciebie przykład :)))
Jos ale jak zobaczysz, że Polduś jest tam szczęśliwy i super bawi się z dziećmi to będziesz szczęśliwa! Mi się zawsze płakać chce jak widzę radość Maciusia gdy może gdzieś z dziećmi zostać i się bawić do woli! Będzie dobrze!

reklama
GUMISIA- ROBISZ LISTE NA TESTOWANKO ???no to widzę ciekawie sie zapowiada:-)za 2 tyg bedzie szal trzymania &&&&&&&&&&&&&&&&&&

JOS- no bedziesz sie musiala zebrać bo jak Polduś zobaczy ,ze placzesz to wiesz-masakra :/musisz być silna dla Niego -On na pewno sobie poradzi bo jest super chlopcem a Ty bedziesz caly dzień patrzyla na zegarek zeby Go odebrać-norma-też tak mialam..
ale do wrzesnia jeszcze troche czasu masz faktycznie wiec nastawisz sie przez ten czas

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
Do góry