reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Rodzące i staraczki w 2011

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
reklama
yy nie rozumiem co z ta pysia to czemu normalnie sie nie pozegnala nie wyjasnila nam :( nie ladnie ehh
nniom ja wiem rureczka, ale na serio ja w 90% przypadkow mam dobre przeczucie i sie sprawdza, a teraz cos mi mowi ze nici z tego, dlatego na luzaka, nie spinam sie, co ma byc to bedziem trudno jak cos bede grudniowka albo styczniowka a pozniej zaczne schizowac:p hehe choc moze to forum ma jakas moc, i tyle nas sie stara ze jak wirusem zaraze sie tymi dwoma kreskami :)

Sierściuszku - zmobilizuj mnie żebym do roboty siadła i zrobiła swoją stronę z info dla was :-(

asionek jakie masz leki ?

boje sie o moja fasolke ... do tego brzuch mnie boli i niby to normalne , ale ja i tak mam stracha czy wszystko ok jest :(

Witam wszystkie dziewczyny. Dawno mnie tu nie bylo. Dzisiaj po 9 miesiacach staran zobaczylam w koncu 2 kreseczki na tescie, bladzich jest ale jest:) Mam pytanko do was bo 2 miesiace temu bylam i mojej gin ktora wczesniej przepisala mi duphaston na uregulowanie cykli ale zaczelam po nim plamic 2 dni po branu wiec kazala mi go odstawic. Powiedziala ze jak zobacze 2 kreseczki to zebym zaczela go brac i teraz nie wiem jesli wtedy tak zle na niego zareagowalam to czy mi teraz nie zaszkodzi i nie stace fasolki. Z gory dziekuje.

gratulacje :)
a lek mozesz brac on nie zaszkodzi :)

kocurku - nie espumisan tylko Esputicon w ciąży wolno bezpiecznie stosować :tak:

A i mam info od administracji - pysia sama poprosiła o usunięcie konta gdyż BB zajmowało jej za dużo czasu.

oooo kurcze przeciez nie musiala siedziec tutaj godzinami tylko zajrzec raz na jakis czas ...a nie usowac konto :( no , ale jej decyzja trzeba uszanowac :)

asionku kochana musisz byc dobrej mysli, to tez ma wplyw na dzidziusia, chociaz ja jak bylam w ciazy od poczatku cos przeczuwalam :( a bol brzucha naprawde jest normalny:) a jakie te leki bierzesz ?
sol a co za stronke dla nas robisz?

sol słoneczko a co tam znowu coś z suwaczkami kombinujesz ...???
Nową STRONKĘ ???? :))))))

asionku mi w brzuszku nieswojo i takie kłucie co jakiś czas odczuwam, Ty też podobnie??

Ostatnia edycja:
Dziekuje dziwczyny za odpowiedz, bo zaczelam sie zastanawiac czy jak wczesniej powodowal te plamienia czy teraz tez nie spowoduje czegos zlego.

Aniula- ja bralam duphaston na poczatku pierwszej ciazy na podtrzymanie jedyne co mi przez to dokuczalo to mocne mdlosci dlatego doktorka kazala mi go brac na wieczor:-(

ja znowu na chwilke nie popisze dzisiaj bo ledwo na oczy widze:(

ale sciaskam was i ciagle trzymam kciuki&&&&&&&&&

buziaki

reklama
Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
Do góry