reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Rodzące i staraczki w 2011

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
Ewula napaliłam się na to clo! Czemu od razu się tego nie bierze na początku starań?

reklama
lili Wrocek wpadaj - mam jeszcze pół słoika :-D :-D a z kefirem greckim jakie dobre !!! EEE nie z kefirem tylko z jogurtem !!!

Ostatnia edycja:
LIL- no oby ten cykl sie szybko zaczal..ja biore Clo od 5 do 9 d.c.
EWULA- witaj kochana-zdrowka życze ..:)
MLODAM- hejka :)

kurka jedną reką odpisuje bo przez kom .rozmawiam :)))

kocur ja chce mus:-)

lil hormony to jednek hormony.Trzeba przyjmowac je zgodnie ze wskazaniami. Musza wiec byc do tego wskazania:-) a jak wychodza u ciebie wyniki hormonow i monitoring cyklu?

LIL,EWULA-Domi jest z pierwszego cyklu z Clo a teraz nie pomoglo....ale wezme w tym cyklu Clo bo juz pol roku nie bralam :)

Kocurek to miłego oglądania :-) katalogu :-) a do kiedy na zwolnieniu? czy już na amen? no wiesz laska się łamie, mnie nie ma i kolejne osoby idą papa ;-) hihihi
ja też chcę truskawek ;-) wpadnę w piątek :-) hihihi

maja czuję się dobrze jeśli o ciążę chodzi, mam nadzieję, że już do szpitala to tak szybko nie wrócę-dopiero na porodzik ;-) a i chorobska się pozbywam, już kaszel odrywający mi został także myślę pozytywnie ;-) a jak u CIEBIE?

Mama clo plus pozytywne nastawienie :)) Będzie dobrze!

Ewula ja prolaktynę i owulkę będę badać dopiero w kolejnym cyklu, za późno się za to wszystko zabrałam, a i tak powiedziałam lekarzowi, że już ponad rok się staram.

Kocurku Wrocław powiadasz...kawał drogi kurka...ale trzymaj ten mus! Jak będę przelotem do wpadnę!

Laski jeśli piszę bez ładu i składu to wybaczcie :( mam taką trzęsiawkę i oczopląsm że szok :( Mam ochotę zwymiotować tę kawę, ale już za późno chyba :(

reklama
ewula i tigunia mus z jogurtem proszę bardzo :-)- może po gałce lodów czekoladowych do tego :-) :-)

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
Do góry