- Status
- Zamknięty i nie można odpowiadać.
reklama
Czarny Kocur
Made by Made :*
lili Wrocek wpadaj - mam jeszcze pół słoika a z kefirem greckim jakie dobre !!! EEE nie z kefirem tylko z jogurtem !!!
Ostatnia edycja:
mama05
prrrryy szaaaalona :))
LIL- no oby ten cykl sie szybko zaczal..ja biore Clo od 5 do 9 d.c.
EWULA- witaj kochana-zdrowka życze ..
MLODAM- hejka
kurka jedną reką odpisuje bo przez kom .rozmawiam ))
EWULA- witaj kochana-zdrowka życze ..
MLODAM- hejka
kurka jedną reką odpisuje bo przez kom .rozmawiam ))
mama05
prrrryy szaaaalona :))
LIL,EWULA-Domi jest z pierwszego cyklu z Clo a teraz nie pomoglo....ale wezme w tym cyklu Clo bo juz pol roku nie bralam
mlodam
mama Oleńki
Kocurek to miłego oglądania :-) katalogu :-) a do kiedy na zwolnieniu? czy już na amen? no wiesz laska się łamie, mnie nie ma i kolejne osoby idą papa ;-) hihihi
ja też chcę truskawek ;-) wpadnę w piątek :-) hihihi
maja czuję się dobrze jeśli o ciążę chodzi, mam nadzieję, że już do szpitala to tak szybko nie wrócę-dopiero na porodzik ;-) a i chorobska się pozbywam, już kaszel odrywający mi został także myślę pozytywnie ;-) a jak u CIEBIE?
ja też chcę truskawek ;-) wpadnę w piątek :-) hihihi
maja czuję się dobrze jeśli o ciążę chodzi, mam nadzieję, że już do szpitala to tak szybko nie wrócę-dopiero na porodzik ;-) a i chorobska się pozbywam, już kaszel odrywający mi został także myślę pozytywnie ;-) a jak u CIEBIE?
lil_maja
Fanka BB :)
Mama clo plus pozytywne nastawienie ) Będzie dobrze!
Ewula ja prolaktynę i owulkę będę badać dopiero w kolejnym cyklu, za późno się za to wszystko zabrałam, a i tak powiedziałam lekarzowi, że już ponad rok się staram.
Kocurku Wrocław powiadasz...kawał drogi kurka...ale trzymaj ten mus! Jak będę przelotem do wpadnę!
Laski jeśli piszę bez ładu i składu to wybaczcie mam taką trzęsiawkę i oczopląsm że szok Mam ochotę zwymiotować tę kawę, ale już za późno chyba
Ewula ja prolaktynę i owulkę będę badać dopiero w kolejnym cyklu, za późno się za to wszystko zabrałam, a i tak powiedziałam lekarzowi, że już ponad rok się staram.
Kocurku Wrocław powiadasz...kawał drogi kurka...ale trzymaj ten mus! Jak będę przelotem do wpadnę!
Laski jeśli piszę bez ładu i składu to wybaczcie mam taką trzęsiawkę i oczopląsm że szok Mam ochotę zwymiotować tę kawę, ale już za późno chyba
reklama
Czarny Kocur
Made by Made :*
ewula i tigunia mus z jogurtem proszę bardzo :-)- może po gałce lodów czekoladowych do tego :-) :-)
- Status
- Zamknięty i nie można odpowiadać.
Podziel się: