hej
u mnie licha forma... zle spalam... i maly wstal o 8h45 co na niego jest wczesnie, wiec nad ranem nie odespalam...
juz jade na kawie
gumisia : to prawda ze facet decyduje o plci. lekarz nie sugerowal sie tym ze edyta ma 3 chlopcow
to zalezy od chromosomow! kobieta ma tylko X zenskie, a facet i X zenski i Y meski
wiec zalezy co ci wysle
a co planowania plci to ja wierze tylko wczesc bilogiczna ktora tez sie nie sprawdza na 100% czyli ze na dziewczynke lepiej przed owu bo maja dluzsze zycie. X-sy doczekaja moze do owu, z ato Y chlopaki nie. Z ato w dzien owulacji Y chlopaki sa szybsze i dlatego niby jesli stosunek jets w dizen owulacji to chlopaki wyprzedzaja dziewczynki
a diete robilam na pol serio przed synkiem. miala byc dziewczynka hehe i widac na ile podzialalo po suwaczku
za to w drugiej ciazy gdzie niby powinno byc na odwrot ( pierwsze dziecko jest zazwyczaj 'obojetnie co') jets mi obojetne bardzo!
byle zdrowe!!!! w pierwszej ciazy mialam mase porblemow, zagrozona. robilam powazne badania genetyczne ( stad tez wlasnie mielismy pewnosc co do plci bardzo wczesni, bo badanie genow wykazlo szybciej niz siurdaczek za na 100% zaplatal sie Y a nie sam X) i teraz ie chcialabym drugi raz tego przechodzic!
byl moment ze chcialam bardzo corke, mam anwet moje slynnne 3 kartoniki ubranek dziewczecych hehehe - co zbieralam jak wariatka od m-cy
ale na dzien dzisiejszy nawet nie tyle ze jest mi obojetne, ale bardzo chcialabym i to i to
cora : bo jeszcze nie mam
synek : bo synek mamusi buzi buzi to jets wspaniala rzecz i uwielbiam relacje matka-syn, a poz atym z roznica wieku 3 lata, lepsza zabawa dla dzieci jesli s atej samej plci. 6 latek i 3 letnia dziewuszka to inna bajka. lalki kucyki garnki kontra roboity auta i miecze