reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Rodzące i staraczki w 2011

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
Kocurek - hahahaaaa :-D mój to sobie powiedzieć nie dał, że mogło się nie udać, nadymał się jak stary kogut w kurniku :-D
Podobno często się na początku ciąży łapie jakieś infekcje, na szczęście czuję, ze to nic poważnego raczej, od wczoraj ładuję w siebie cytryny, czosnek, Apap i Tantum Verde i jest o niebo lepiej ;)))) jutro chyba pójdę na disco :-D

reklama
hmmmm ja testow nie stosowałam...juz teraz sama zglupiałam i nie wiem kiedy ta owulacja byla- bylam pewna ze zaczela sie od 13 stycznia ale jak widac cos sie pokreciło skoro cykl tak sie wydluzyl...

nikusia - gdyby nie testy, to też bym nie wiedziała, ze owulację będę miała 19 dc )))) także polecam testy z Domowego Laboratorium ;)

trzeba bedzie wyprobowac i dzialać :)

made- dzieki za info - dbaj o siebie - mnie dopadła angina w 8 miesiacuciazy- to byla zgroza-jak sobie przypomne grrr

made no tak bo Twój Pan nie musiał się obawiać jako że już "test sprawności" zaliczył :-p ... a mój ma stresa czy aby ślepakami nie strzela - sam mi tak powiedział :sorry2:

witajcie babeczki
kocurek u Ciebie test to formalnosc :)
dla wszystkich fluidki bo ja dalej 2w1 :) wiec sle póki moge...
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

Dzień dobry Dziewczynki :)

Jak samopoczucia??

Chyba już mi psycha siada :( w nocy śniło mi się, że robiłam test ciążowy- wyszły 2 kreski, później w tym śnie robiłam jeszcze jeden test dla pewności i wyszły dwie grube krechy!

Pewnie będzie na odwrót w rzeczywistości, bo jak coś się śni, to trzeba to w drugą stronę podobno odczytać :(:(

@ dalej nie mam, pojawił się ciągnący ból w pachwinach i te piersi, nawet mój mąż mówi, że są jakieś inne...

Ostatnia edycja:
Kocurek - powiedz swojemu Panu, że ślepaki nie utrzymują tak wysokiej temperatury :-p

rurka - powodzenia !

MADE to gin nie zapisuje na konkretna godzine tylko "kto pierwszy ten lepszy"? Ja jestem zapisana na konkretna godzine i nie wyobrazam sobie inaczej :) czekac itp ble
Zdrowka zycze. ja mam lekki katar i chyba kiepska poduche, bo kregi bola po spaniu
KOCUREk Ty to masz z tymi dziecmi hi hi. Moj tez sie mnie pytal co dzien jak sie czuje, czy czuje ze przyjdzie @ a jak mu powiedzialam ze mam bialy sluz zamiast sucho jak na @ to chyba nie przyjdzie to naprawde potem juz byl pewien, ze sie udalo :)

reklama
hej :)
u mnie licha forma... zle spalam... i maly wstal o 8h45 co na niego jest wczesnie, wiec nad ranem nie odespalam...
juz jade na kawie :)

gumisia : to prawda ze facet decyduje o plci. lekarz nie sugerowal sie tym ze edyta ma 3 chlopcow
to zalezy od chromosomow! kobieta ma tylko X zenskie, a facet i X zenski i Y meski
wiec zalezy co ci wysle ;)

a co planowania plci to ja wierze tylko wczesc bilogiczna ktora tez sie nie sprawdza na 100% czyli ze na dziewczynke lepiej przed owu bo maja dluzsze zycie. X-sy doczekaja moze do owu, z ato Y chlopaki nie. Z ato w dzien owulacji Y chlopaki sa szybsze i dlatego niby jesli stosunek jets w dizen owulacji to chlopaki wyprzedzaja dziewczynki :)
a diete robilam na pol serio przed synkiem. miala byc dziewczynka hehe i widac na ile podzialalo po suwaczku ;)
za to w drugiej ciazy gdzie niby powinno byc na odwrot ( pierwsze dziecko jest zazwyczaj 'obojetnie co') jets mi obojetne bardzo!
byle zdrowe!!!! w pierwszej ciazy mialam mase porblemow, zagrozona. robilam powazne badania genetyczne ( stad tez wlasnie mielismy pewnosc co do plci bardzo wczesni, bo badanie genow wykazlo szybciej niz siurdaczek za na 100% zaplatal sie Y a nie sam X) i teraz ie chcialabym drugi raz tego przechodzic!
byl moment ze chcialam bardzo corke, mam anwet moje slynnne 3 kartoniki ubranek dziewczecych hehehe - co zbieralam jak wariatka od m-cy
ale na dzien dzisiejszy nawet nie tyle ze jest mi obojetne, ale bardzo chcialabym i to i to :)
cora : bo jeszcze nie mam
synek : bo synek mamusi buzi buzi to jets wspaniala rzecz i uwielbiam relacje matka-syn, a poz atym z roznica wieku 3 lata, lepsza zabawa dla dzieci jesli s atej samej plci. 6 latek i 3 letnia dziewuszka to inna bajka. lalki kucyki garnki kontra roboity auta i miecze :)

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
Do góry