reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Rodzące i staraczki w 2011

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
pysia Tobie nie proponowałam !!!! :-p

Nie no dziewczyny u mnie dopiero 30dc dziś ...... poczekam aż minie 32 .... oby ...... :)

Ostatnia edycja:
reklama
Pszczółka ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ :-):-):-)
:dry: wiem KOcurek

Ostatnio edytowane przez moderatora:
Kocurek - ja kawka, Ty sikacz !!!!!! Bo się znowu obrażę i zobaczyta..... pójdę SE gdzie indziej :-D:-D:-D

Pszczółeczka - ja wizualizacje robię, jak bohater przebija się przez linię frontu ! :-D a potem to już prowadzę go przez te 15 cm do źródła :-D coby mu tam bezpiecznie było i sobie odpoczął te 9 miesięcy zasłużone :-D

DZIĘKI BARDZO :-D

Made :-D Aha :-)

Ale dobra, ja uciekam bo znowu sie nakręcam, a później znowu się rozczaruję i będzie załamka.

Miłego dnia i miłych pogaduszek przy kawce, buziam Was wszystkie i ściskam mociutko :*:*:*:*:*:*:*:*:*:*:*:*:*:*

KOcurek no właśnie ja mam 33.d.c dziś ;]
Trzymam za slowo
Pszczółko wlatuj do nas &&&&&&&

Kocurek - dzisiaj też wyjdzie :-p )))))))))
KO CU REK ! KO CU REK ! KO CU REK ! KO CU REK ! KO CU REK ! KO CU REK !

:-D:-D:-D:-D:-D

KOcurek Ty uparciuchu - i kto to mowi :-D:-D:-D

Taaaadaaaam oto i on

Załączniki

• teścior.jpg
    teścior.jpg
    15,4 KB · Wyświetleń: 47
reklama
Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
Do góry