reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Rodzące i staraczki w 2011

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
reklama
PYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYSIA ! ! ! ! ! ! ! ! ! ! ! ! ! ! ! ! ! ! ! ! ! ! ! ! ! ! ! ! ! ! ! ! ! ! ! ! ! ! ! ! ! :-) :-) :-) :-) :-D :-D :-D :-D :-D Ś c i s k a m i g r a t u l u j ę !!!!! :rofl2:

Dobra...... a teraz przejdźmy do objawów :-D Przyznaj się po dobroci :-p

Ostatnia edycja:
Kocurek :zawstydzona/y::zawstydzona/y::zawstydzona/y: dzięki
Jakie tam znowu objawy :-D:-D:-D brak
Nie wiem czy to jest to no ale wczoraj odkąd wstalam czułam jajnik cały dzień, do tego caly czas mi wilgotno w środku, a na zewnątrz pojawia się trochę śluzu białego. W środku jest wyjątkowo go dużo. No i dziś nie śpię od 4ej i mam głoda :-D

Ostatnio edytowane przez moderatora:
Dobra :-) nie będe zamęczać Cię pytaniami bo i tak jak się inne zejdą to Ci spokoju nie dadzą :-p :-p :-p

Aaaaa wyspiewałaś coś - DZIĘKI :-) No to leć coś zjeść !!!! :-D

Dziewczyny WSTAWAĆ !!!!! :-D :-D :-D

Ostatnia edycja:
Kocurek nie strasz mnie, bo uciekne :-D:zawstydzona/y:
A jak tempka u Ciebie?

Uciekam już
Do jutra! :-D

pysiu 37.0 na elektro czyli z kreskę-dwie więcej na klasycznym :) Podwyższona już 17 dzień :)....
A Ty mierzyłas dzisiaj?

Pysia - cofam pytanie !!!!!!! :-D

Ostatnia edycja:
Pysia ogromne Gratulacje!!!!!!!!!!!!!!!
Kocurku- widze że ty chcesz nas potrzymać jeszcze w niepewności.

Witam porannie wszystkie dziewczyny. Ja mam dzis pałera.....

PYSIA Kochana, GRATULACJE wpadłam zobaczyć co u Was i widzę II krechy. Jak się cieszę, ze Ci się udało :-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D Pysiu, to ja teraz poproszę całą moc fluidków :tak::tak::tak::tak::-D:-D:-D:-D:-D:-D

ggMania.eu_15.jpg

Kocurek &&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&& za Ciebie :-D
Miłego dnia Kobietki :*

gusia no taki mam niecny plan :-p Witaj kochana, a skąd ten power???

pszczoleczko :* :* :*.... dziękuję ..... :-)

Ostatnia edycja:
reklama
Kocurek- sama nie wiem, może dlatego że mi@ się kończy i czas na nowe działania. Czuje że już niedługo sie uda po prostu czyje to w kościach ( może to głupie........)
A za ciebie trzymam&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
Do góry