reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Rodzące i staraczki w 2011

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
Kocurku - :-D robiłam testa..... wyszły dwie krechy....... co prawda, ta testowa taka bledsza, ale widoczna bardzo.... normalnie nie wierzę !
Chciałam Wam dziewczyny bardzo podziękować, za dobre słowo, za kciuki, i w ogóle, że jesteście :-)

reklama
Raaaaaaaaaaaaaannnnyyyyyyyyyy...................................... :eek: :szok: :confused: :shocked2:

(kocurek zemdlał.... leży plackiem......)

made :-) :-) :-) :-) :-) :-) :-) :-) :-) :-) :-) :-) :-) :-) :-) :-) :-) :-) !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Ostatnia edycja:
(........kocurek nadal nie może dojść do siebie.............)
:-D :-D :-D :-D :-D :-D :-D :-D :-D :-D :-D :-D :-D :-D

made Moje przeogromne gratulacje :)))))))))))))

Ale przecież byłas moją główną podejrzaną !!!!!! Jeeeeejku....... nie wiem co powiedzieć...........

Ostatnia edycja:
Ale w poniedziałek też zrobię :-D
Kurde, będę musiała się zapisać do ginekologa..... hmm... jak myślicie, kiedy najlepiej ?

made od razu mi objawy wzrosły przez Twoją wiadomość hihi :-D :-D :-D
Ja bym poszła tak, żeby już widoczny był pęcherzyk :-) czyli najwcześniej za tydzień :-)

Kocurku - teraz tak analizując, to kilka razy było mi niedobrze, ale wiesz, zwaliłam to na karb tych Naszych Wspólnych objawów :-D Ty też się wsłuchaj w organizm, bo wiesz ;-) ja wierzę, ze i Tobie się udało, i razem będziemy wózki wybierać ....

A kiedy widać pęcherzyk ? Bo ja taka zakręcona teraz, myślenie mi się zatrzymało, i w ogóle :-p :-D:-D:-D tak bardzo się cieszę....
O! Już widzę, najwcześniej za tydzień :-D dziękuję :* to zadzwonię i się umówię

Ostatnia edycja:
made kochana..... no właśnie się wsłu****ę i wiele rzeczy jest "inaczej" i "dziwnie" - ale byłam pewna, że to zwyczajnie mózg mi płata figle i wpływa tak na organizm...... teraz dałaś mi nadzieję :) :) :) :) :)

Jak ja chcę z Tobą wózek wybierać....... jeeejku !!! :)))))))))))))))))))))))))))))))))))))))

Ostatnia edycja:
Juz jestem przepraszam za spoznienie ale organizacyjnie sie nie wyrobilam

O matko i corko Made w ciazy
congratualtions.gif

Przesylaj fluidki
greenstars.gif

Prosimy o zdjecie :-p

To zostaniesz pazdziernikowka.... a reszta dziewczyn gdzie ?

Ostatnia edycja:
reklama
Jaka miła wiadomość z rana, oj cos czuje, że wiecej Was się posypie tutaj i znowu będzie pusto na forum :( ...

made - wielkie , ogromne i serdeczne gratulacje oraz spokojnych 8 miesięcy !!!!!!!!!!!!!!!!!

made, sergi - kciuki za Was &&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
Do góry