reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Rodzące i staraczki w 2011

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
reklama
jlulka a badania były ?
no wiesz my sie staralismy 8mc i sie udało ;)
NIe mozesz tracić nadziei zobaczysz uda sie !;**
3mam kciuki!;*

Edyta gdzie ty jesteś ??

Mloda sliczny domek dzidzi
8.gif

Bylam sisi :-p

Jlulka u jednych dziewczyn jest sluz a u innych go nie ma

Ostatnia edycja:
tak robilam badania, bo raz juz poronilam, wlasnie 1,5 roku temu. maz tez zdrowy. mysle, ze to blokada, ale jak tu nie myslec o malenstwie, tympardziej ze ciezarna mam na codzien

Opilam sie spite i teraz
2rzukw3.gif

Jlulka a co ile sie przytulacie?codziennie,co 2 dni/jak to u was wyglada,od ktorego dnia cyklu sa przytulanki?ilo dniowe masz cykle?stosowalas testy owu?mierzysz tempke?

Przytulanka byly co 2 dni, ale to wczesniej. ten cykl jest pierwszym gdzie zastosowalam testy owulacyjne i przytulanko bylo praktycznie codziennie w ciagu dni plodnych.A cykle mam nielegularne bo od 30-39 dni

Za pol godz moj T wstaje do pracy :tak: bedzie wojna o
0453.gif
hihi

Mi doktorek mowil zeby przytulac sie co 2 dni,nie czesciej bo jesli czesciej sie przytulamy wtedy nasienie jest gorszej jakosci... a jesli przytulanki byly w dniach plodnych do jest duza szansa na dzidzie a kiedy spodziewasz sie @?

Ostatnia edycja:
Oj borok ten twoj T :p ;)
kochana uciekam ci juz bo strasznieziewam i chce mi sie nyny ;*
DOBRANOC i do dzis w sumie ;):-)
;*
:-)

a i pogłaskaj od cioci maluchy na dobranoc ;***
śpijcie słodko ;*

reklama
Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
Do góry