reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Rodzące i staraczki w 2011

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
lil,musia-czesc kochane.

kurcze mać-coś nadusilam i mam wszystko takie wielkie-tak jakbym przez szklo powiekszające patrzyla-suwaczki mam na pol strony:((pomocy!!!

Mamuś wciskasz Ctrl po lewej i rolką myszy obracasz. powinno Ci się powiększać lub zmniejszać w zależy którą stronę obrócisz rolkę.

Ja sie boję mojego ojca, więc pewnie chyba nigdy mu nie powiem o co mamy żal. On kiedyś dużo pił, a przed weselem uderzył mnie i moją mamę. Ale dobra, już Wam nie smęcę, bo chcę zapomnieć o tamtym...

Czasem nie warto nic mówić bo tylko moze być gorzej. sytuacji to nie zmieni na lepsze, że mu wszystko wygarniesz.

reklama
PAULINA- próbuje i nic-chyba walne nim o podlogę!!!

no nic wylączę i wlącze może to coś da-masakra-wzszystko takie wielkie-mam 1 post na cala strone az mnie glowa rozbolala bo czuje sie jak w okularach na maxa powiekszających..

Mama mi kiedyś też się tak stało i też wył. i wł. bo nic nie poamagało. A wiece co mi sie chce ;-) seksiu ;-) kurcze @ idzie a ja o takich rzeczach.

KrólowaFal dzięki Kochana, masz rację nic nie da. jak tam na delegacji, wracasz już?

PSZCZOLKA wspolczuje takiej rodziny i teho wszystkiego co przeszlas z ojcem. jak widze jestes silna i dalas sobie rade ze wszystkim, masz kochanego meza, sliczna corcie i to najwazniejsze :)))

Ja koczuje w szkole. Mam nadzieje, ze babka na ktora czekam zaraz skonczy zajecia

Pszczolko zapomnialam powiedziec, ze juz wrocilam. Pszczolko kiedys mozemy sobie poopowiadac o "obietnicach"...

Pysiu wczoraj pytałaś skad jestem, z bielska-białej :-) A Ty? Pysia, a Ty się uczysz, czy Ty ten doktorat rbisz, bo już mi się natłok myśli zrobił.

KrólowaFal dobrze, jeśli kiedyś będziesz miała ochotę porozmawiać, nie ma sprawy :-) a jak było ?

PSZCZOLKA- nic z tego nadal mam wszystko takie wielgachne...musze czekać na Toma az wroci bo ja dusilam juz wszystkie mozliwe przyciski i nic...

tule Cie kochana...

PYSIA- obyś nie zcekala za dlugo...

w tym czasie juz zrobilam gulasz to zasiadam jeść bo zaraz po Zunie wyruszam...

reklama
Smacznego Mama :-) Czekaj na Toma, na pewno pomoże :-) aaaaa, i przyjemności dzisiaj Wam życzę wieczorkiem ;-)

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
Do góry