- Status
- Zamknięty i nie można odpowiadać.
reklama
lil_maja
Fanka BB :)
Królowa dzięki za pomoc! Do ssania wypróbowałam już wszystko, psikam też hasco septem, płuczę szałwią i solą, jem czosnek, piję ciepłe mleko, sok malinowy. Nic nie pomaga - to chyba jakaś grubsza sprawa. I boję się, że to coraz niżej schodzi.
A Ty jak się czujesz??? Jakieś objawy? U mnie wyjątkowo miękkie cycole, w ogóle zero napięcia przed @ - to chyba castagnus tak działa.
A Ty jak się czujesz??? Jakieś objawy? U mnie wyjątkowo miękkie cycole, w ogóle zero napięcia przed @ - to chyba castagnus tak działa.
U mnie masa pryszczy jesli to moze byc objaw. Czasem mnie brzuch pociagnie (np tak jak teraz), piersi na swoim miejscu i bez zmiany odczuc :-) i jestem jakos dziwnie spokojna ze sie nie udalo. Wcale mnie to nie martwi...
P
Pszczółka27
Gość
Hej Maju najlepiej idź do lekarza, ale powiedz, że jest prawdopodobieństwo, że mozesz być w ciąży. Dwa cykle temu też byłam chora nie wiedziałam czy jestem w ciaży, to p. doktor mi przepisała taki antybiotyk bezpieczny w ciąży, tylko zapomniałam nazwę, jak sobie przypomne to napisze.
KrólowaFal ja też mam taki dziwny spokój w sobie i zero objawów, nic a nic.
Maja już wiem, to Bioparox, tylko drogi jest bo ok 50 zł kosztuje, jest do gardła i do nosa, ja to dostałam na zapalenie zatok.
KrólowaFal ja też mam taki dziwny spokój w sobie i zero objawów, nic a nic.
Maja już wiem, to Bioparox, tylko drogi jest bo ok 50 zł kosztuje, jest do gardła i do nosa, ja to dostałam na zapalenie zatok.
Ostatnio edytowane przez moderatora:
lil_maja
Fanka BB :)
Pszczółka super - może sobie przypomnisz - moja mama pracuje z tym lekarzem, do którego dziś pójdę i nie chcę tam trąbić o ewentualnej ciąży, bo nie chcę, żeby mama wiedziała A ten lek to może DUOMOX? A u Ciebie są jakieś objawy ciążowe?
Królowa a Ty za 4 dni testujesz? Po suwaczku widzę )
Królowa a Ty za 4 dni testujesz? Po suwaczku widzę )
P
Pszczółka27
Gość
Maju napisałam Ci wyzej, ten lek to Bioparox, ale jest ochydny w smaku, i jest w sprayu. A u mnie zero objawów, nie wiem co to będzie.
Czarny Kocur
Made by Made :*
Witajcie
krolowo z tego co pamiętam to taki niecodzienny wysyp jest jednym z objawów... choć oczywiście potencjalnych...
lil kobiety w ciąży muszą casami wziąć antybiotyki, ale one stanowią zagrożenie tylko w fazie rozwijania się organów - i nie mogą należeć do tetracyklin! Cyba nie ma powodu do obaw, ale łatwo się pisze, a ja nawet kropli wina nie biorę do ust w drugiej połowie cyklu.... no ale jakoś to trzeba przegonić u Ciebie )))
Bioparox brałam - nie jest antybiotykiem, Duomox jest. Polecam też Tantum Verde - łagodny ale znosi ból troszkę. Duomox jest bezpieczny w ciąży.
krolowo z tego co pamiętam to taki niecodzienny wysyp jest jednym z objawów... choć oczywiście potencjalnych...
lil kobiety w ciąży muszą casami wziąć antybiotyki, ale one stanowią zagrożenie tylko w fazie rozwijania się organów - i nie mogą należeć do tetracyklin! Cyba nie ma powodu do obaw, ale łatwo się pisze, a ja nawet kropli wina nie biorę do ust w drugiej połowie cyklu.... no ale jakoś to trzeba przegonić u Ciebie )))
Bioparox brałam - nie jest antybiotykiem, Duomox jest. Polecam też Tantum Verde - łagodny ale znosi ból troszkę. Duomox jest bezpieczny w ciąży.
Ostatnia edycja:
Bioparox jest tak obrzydliwy ze jak teraz go gdzieś niuchnę to powala mnie. Ale skuteczny jest. To się rozpyla.
Nie wiem czy będę testować. Za 4 dni będzie czas żeby @ przyszła. Ale jakoś nie widzę tego żeby się udało. Nawet nie zaczynam świrować. Tak jakoś cisza i spokój. A jeśli @ nie przylezie do 23.01 to pomyśle o teście.
Kocurku jakoś nie czuje żeby moje pryszcze były objawem.
Nie wiem czy będę testować. Za 4 dni będzie czas żeby @ przyszła. Ale jakoś nie widzę tego żeby się udało. Nawet nie zaczynam świrować. Tak jakoś cisza i spokój. A jeśli @ nie przylezie do 23.01 to pomyśle o teście.
Kocurku jakoś nie czuje żeby moje pryszcze były objawem.
Ostatnia edycja:
Czarny Kocur
Made by Made :*
krolowo przepracowanie, stres, zaburzenia hormonalne - wszystko może w sumie spowodować taki problem. Współczuję bo ja całe życie od 13 roku mam jakieś pryszcze... a kiedyś to była makabra!
reklama
- Status
- Zamknięty i nie można odpowiadać.
Podziel się: