reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Rodzące i staraczki w 2011

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
GWIAZDECZKA- nie poddawaj się ,walcz....
bądz z nami bo wiesz ze tu jest wsparcie jak nigdzie...
zostań z nami,pisz co u Ciebie...pisz o smutkach,o badaniach ,pisz wszystko a my bedziemy Cie wspierac!!!

jedna za wszystkich -wszystkie za jedną....
jesteś jedną z nas-nie zostawimy Cie samej....

zostań z nami ...

reklama
palemka a Ty masz cykle regularne? bo jak tak to w ulotce do testow bedzie napisane, ktorego dc masz zaczac testowa. a jak krechy nie bylo a sie pojawila, to jak mowi mama, lh wzrasta i wszystko idzie w dobra strone! :)

MADE - jak 19 dc sie pojawily a cykl 30-31 to masz faze lut 12 dni a to ciut za malo z tego co pamietam, mama mnie na pewno poprawi jakby co. Mi sie wydaje, ze 14 dni to minimum.

SOL - post pod postem czy jeszcze wciaz za forumowe zaszłości?

GRATULACJE DLA ZAPMARTY! takich dobrych nowin nam tu trzeba jak najwiecej! :)

Gwiazdeczko - tule mocno. Najwazniejsze to wiedziec co sie dzieje i ustalic dzialania. Skoro juz wiesz co jest nie tak, to bedziesz mogla temu probowac zaradzic. Wszystko sie ulozy!

mama ... bardzo piękne słowa dla gwiazdki - podpisuję się jeśli można :)....

Nie no wiolu to może chociaż szklaneczką schłodzonego mleczka się stukniemy pod Twoje smuteczki coby sobie poszły precz....??? :) :) :)

Ostatnia edycja:
pok - aż tak dobrej pamięci chyba nie mam :-p za post pod postem :-D

wiola - sama byłam w szoku :-D M za to się ucieszył jak dziecko bo poleciał mi lapka kupić bo mi obiecał żebym była bardziej mobilna :-p A kasę na szczepienia odłożymy z pensji normalnie i becikowego od dziadków :-p

Nie wiem kto się bardziej z tej kołyski cieszy: Ja, Karola czy Emilka. Karola husia Emilkę w kołysce a ja mam spokój a Emi usypia w kołysce od husiania :-p

KOCUREK- pewnie,ze mozna ,podpisuj sie....
nie ma bata-wszystkie sie doczekamy dzidziusiów tyle ile ktora chce i musimy sie poprostu wspierac bo klody pod nogami ma niejedna z nas....

POK- za post pod postem:tak:;-)

WIOLKAAAAAAAAAAAA- no co Ty zielonej też nie pijasz:szok::eek:a co lubisz???:rofl2:

moje już śpią!!!!huraa:-D

Pok - podobno za mało... ale może ten cykl będzie dłuższy? nie wykluczone ))) kilka razy już tak miałam.....

Gwiazdeczka - podpisuję się pod wszystkim co napisała mama, w końcu nie jesteśmy tu wyłącznie by żartować, ale i się wspierać kiedy trzeba. Będzie "si" jak to pisze mama ;-)

kocurku moze byc mleczko albo kakao albo .... nic mi wiecej do glowy nie przychodzi ... ale mlekem mozemy sie opic:-)
sol to swietnie ze kolyska okazala sie takim swietnym zakupem...a pieniazki wiadomo ze zawsze sie przydadza zwlaszcza jak ma sie dwojke dzieciaczkow... becikowe od dziadkow mowisz?:-)to fajni ci dziadkowie:-)

A mnie dziś wszyscy wkurzają:-( najpierw w pracy, a przed chwilą teść i jeszcze na dokładkę mąż. i moja mama mnie troszkę zdenerwowała, i na jednego z braci się wkurzam, ehh...

Kocurku ja lubię i kawkę, i zieloną herbatę, i mleczko, i kakao, i melisę i wogóle wszystko praktycznie pijam, alkohol też, jak mogę :-p a w szkole to może byś skombinowała grzejnik elektryczny, bo jak się można skupić na prowadzeniu lekcji jak się myśli o ciepełku.

Ostatnio edytowane przez moderatora:
reklama
To po szklaneczce zimnego mleka wiolu - oby Ci się wszystko ułożyło po Twojej myśli :-)
Wybacz made - zdradzam kawę w tej kolejce :-D

pszczolko myślałam o grzejniku ale mnie szlag trafił i nie będę z własnej kieszeni dopłacać - i tak w tym roku wydałam już na imprezy szkolne i nagrody 400zl z moich pieniążkówi!!

Ostatnia edycja:
Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
Do góry